ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Δείτε πως βγάζει €1100 την εβδομάδα μια Αμερικανίδα… (ΦΩΤΟ)

Τετάρτη, Οκτωβρίου 25, 2017

533
H 37χρονη Τζάνετ Τρεβίνο από το Σαν Αντόνιο του Τέξας των ΗΠΑ έχει βρει έναν δικό της τρόπο για να βγάζει λεφτά και μάλιστα επενδύοντας σε κάτι που θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί σημάδι των καιρών.
Τι ακριβώς κάνει; Ουσιαστικά… πουλάει αγκαλιές, εκμεταλλευόμενη την αποξένωση της σύγχρονης εποχής και την έλλειψη τρυφερότητας, σε μεσήλικες, κυρίως άντρες.
«Βγάζω περίπου €1100 την εβδομάδα από τον προηγούμενο Αύγουστο όταν και ξεκίνησα να το κάνω επαγγελματικά. Δεν είμαι συναισθηματικός χαρακτήρας ωστόσο νομίζω πως μπορώ να καταλάβω ποιες είναι οι συναισθηματικές ανάγκες κάποιου. Δεν θεωρώ πως εκμεταλλεύομαι κάποιον, το κάνω και για να βοηθήσω ανθρώπους που το έχουν ανάγκη» ισχυρίζεται η ίδια.
Janet with her partner Carlos who is fully supportive of her chosen career Janet has been trained on cuddling positions, how to make clients feel comfortable and how to stay safeProfessional cuddler Janet Trevino from Texas with a client. The 37-year-old is a professional cuddler, charging $65 an hour to snuggle people
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Δείτε πως βγάζει €1100 την εβδομάδα μια Αμερικανίδα… (ΦΩΤΟ)
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Δείτε πως βγάζει €1100 την εβδομάδα μια Αμερικανίδα… (ΦΩΤΟ) | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet