Ο Ανδρέας Γεωργίου αποκαλύπτει πώς αξιοποίησε τα 200.000 ευρώ που κέρδισε στο Dream Show

Δευτέρα, Οκτωβρίου 02, 2017

Ο Ανδρέας Γεωργίου αποκαλύπτει πώς αξιοποίησε τα 200.000 ευρώ που κέρδισε στο Dream Show
Ο Ανδρέας Γεωργίου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και μίλησε και για τη συμμετοχή του στο Dream Show όπου είχε κερδίσει.
Είχε ξαναβρεθεί στον Alpha το 2005. Τι τον ώθησε να πάει τότε στο Dream Show, όπου τελικά και κέρδισε; 
Τότε έπαιζα σε ένα σίριαλ στην Κύπρο πολύ επιτυχημένο. Επειδή πηγαινοερχόμουν στην Ελλάδα, γιατί δούλευα και ως διευθυντής παραγωγής σε μια εκπομπή, μου είπαν για το συγκεκριμένο πρότζεκτ, καθώς ήθελαν να βάλουν στο παιχνίδι και κάποιον από την Κύπρο. Νομίζω βρέθηκα τη σωστή στιγμή στο σωστό μέρος. Πήγα στις οντισιόν και πέρασα.
Τον βοήθησε αυτή η νίκη;
Νομίζω πως ό,τι κάνεις σε βοηθάει, αρκεί να ξέρεις πώς θα το εκμεταλλευτείς. Εγώ, όταν τελείωσε το παιχνίδι, ένιωσα ότι έπρεπε να αποστασιοποιηθώ λίγο και να το χτίσω από την αρχή. Είδα πώς λειτουργεί ο χώρος, πώς είναι τα πράγματα εκ των έσω…
Είχε κερδίσει και ένα έπαθλο 200.000 ευρώ. Αυτά πώς τα αξιοποίησε;
Πήρα ένα σπίτι στην Κύπρο και τα υπόλοιπα χρήματα τα επένδυσα για να πάω στην Αμερική να συνεχίσω τις σπουδές μου. Ήταν κάτι που δεν θα μπορούσα να είχα κάνει χωρίς αυτά τα χρήματα. Ξέρεις, πολλοί με ρωτούν αν το μετάνιωσα που δήλωσα συμμετοχή σε ένα ριάλιτι. 
Φυσικά και δεν το μετάνιωσα. Αυτό το παιχνίδι μού άνοιξε και τα μάτια και με κράτησε και προσγειωμένο. Είδα ότι όλα αυτά είναι εφήμερα και πως το μόνο που σε κρατάει είναι η σκληρή δουλειά.
Ο Ανδρέας Γεωργίου αποκαλύπτει πώς αξιοποίησε τα 200.000 ευρώ που κέρδισε στο Dream Show
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Ο Ανδρέας Γεωργίου αποκαλύπτει πώς αξιοποίησε τα 200.000 ευρώ που κέρδισε στο Dream Show | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet