«Σε περιμένω να γυρίσεις κι ακόμη δεν γύρισες»- Συγκλονίζει το μήνυμα της αδελφής της 32χρονης εφοριακού [εικόνα]

Πέμπτη, Οκτωβρίου 19, 2017

Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια, οι φίλοι και οι γνωστοί της αδικοχαμένης Δώρας Ζέμπερη, η οποία βρέθηκε νεκρή με 14 μαχαιριές στο νεκροταφείο στα Πατήσια.
Η αδελφή της, η οποία περίμενε την 32χρονη εφοριακό να γυρίσει σπίτι από το νεκροταφείο το απόγευμα της Τετάρτης, καθώς είχαν μιλήσει στο τηλέφωνο λίγο πριν γίνει ο φόνος, δεν είδε τελικά ποτέ ξανά την αγαπημένη της αδελφή, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο νεκροταφείο, αφού πρώτα έδωσε μάχη για την ζωή της.
Το μήνυμα μάλιστα στο facebook της αδελφής της άτυχης κοπέλας φανερώνει πόσο δεμένς ήταν μεταξύ τους και πόσο σοκαρισμένη από το φρικτό έγκλημα είναι η ίδια και οι περίοικοι της.  
«Αδελφή μου, αίμα μου… έφυγες νωρίς. Σε περιμένω να γυρίσεις κι ακόμη δεν γύρισε. Ήσουν αδελφή, μάνα και πατέρας μαζί και τώρα μας άφησες μόνους μας. Σε σκότωσαν άδικα κι ήσουν ένας άγγελος. Σε περιμένω να γυρίσεις… ήσουν η ζωή μου όλη».
«Σε περιμένω να γυρίσεις κι ακόμη δεν γύρισες»- Συγκλονίζει το μήνυμα της αδελφής της 32χρονης εφοριακού [εικόνα]
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

«Σε περιμένω να γυρίσεις κι ακόμη δεν γύρισες»- Συγκλονίζει το μήνυμα της αδελφής της 32χρονης εφοριακού [εικόνα] | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet