Νοίκιασαν σπίτι μέσω AirBnB και έπαθαν σοκ με αυτό που ανακάλυψαν!

Παρασκευή, Οκτωβρίου 13, 2017

Ένα ζευγάρι από την Ιντιάνα των ΗΠΑ διαπίστωσε με τρόμο ότι στο σπίτι που είχε νοικιάσει μέσω Airbnb στο Λόνγκμποουτ της Φλόριντα υπήρχαν τοποθετημένες κρυφές κάμερες.
Σύμφωνα με το ABC, ο Derek Starnes και η σύζυγός του βρίσκονταν στη δεύτερη μέρα των διακοπών τους όταν υποπτεύτηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον ανιχνευτή καπνού που ήταν εγκατεστημένος στην κρεβατοκάμαρά τους.
Τον κατέβασαν από τον ταβάνι και συνειδητοποίησαν ότι στην πραγματικότητα ήταν μία κρυφή κάμερα υψηλής ευκρίνειας που κατέγραφε ήχο και εικόνα από το δωμάτιο.

Το ζευγάρι κάλεσε αμέσως την αστυνομία, η οποία ερεύνησε το διαμέρισμα και ανακάλυψε μία ακόμη κάμερα σε άλλο μέρος του σπιτιού.
«Κατασχέσαμε σκληρούς δίσκους, υπολογιστές, κάρτες μνήμης SD και οποιαδήποτε συσκευή θα μπορούσε να αποθηκεύσει δεδομένα» δήλωσε στο αμερικανικό δίκτυο ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας, Bob Bourque. «Δεν ξέρουμε αν υπάρχουν ντόπια θύματα, ή κάποιος σύντροφος που δεν γνώριζε ότι βιντεοσκοπούνταν, και υπάρχουν και όσοι έχουν νοικιάσει το διαμέρισμα μέσω Airbnb», πρόσθεσε.
Η αστυνομία συνέλαβε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, τον 56χρονο Wayne Νatt για το αδίκημα της ηδονοβλεψίας. O ίδιος υποστήριξε ότι χρησιμοποιούσε τις κάμερες για να μαγνητοσκοπεί σ3ξουαλικά πάρτι στο σπίτι του αλλά και πως ποτέ δεν κατέγραψε κάποιον χωρίς την θέλησή του.
Ο Natt νοίκιαζε το σπίτι μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας τα τελευταία δύο χρόνια και είχε περισσότερες από 40 reviews.
Με πληροφορίες από ABC
Νοίκιασαν σπίτι μέσω AirBnB και έπαθαν σοκ με αυτό που ανακάλυψαν!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Νοίκιασαν σπίτι μέσω AirBnB και έπαθαν σοκ με αυτό που ανακάλυψαν! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet