Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με την καινούργια της παρέα στο πανεπιστήμιο..!

Τρίτη, Οκτωβρίου 10, 2017

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με την καινούργια της παρέα στο πανεπιστήμιο..!
Μπορεί να μην έχει φέτος εκπομπή στην τηλεόραση, όμως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καθόλου δεν στεναχωριέται. 
Μάλιστα, σκέφτηκε ότι είναι μια καλή ευκαιρία να ολοκληρώσει τις σπουδές της στη Φιλοσοφική και να πάρει το πτυχίο της. Και έχει ήδη περάσει τα πρώτα μαθήματα στα οποία έδωσε εξετάσεις...
Η παρουσιάστρια είναι τόσο ενθουσιασμένη που επέστρεψε στα μαθήματα, που συχνά ανεβάζει στιγμιότυπα στο Instagram που αφορούν τη φοιτητική της ζωή: τα βιβλία της, τους βαθμούς της, τη Σχολή. 
Και σήμερα ήρθε και μια φωτογραφία από το ...κυλικείο όπου η Κωνσταντίνα ήπιε το καφεδάκι της παρέα με τον νέο φίλο που έκανε στο πανεπιστήμιο.
«Τα καφεδάκια μου αυτό το χειμώνα θα περιοριστούν στο κυλικείο της σχολής!!! Με την καλύτερη παρέα φυσικά του Ανδρέα που είχα την χαρά να γνωρίσω αλλά και όχι μόνο.. και όλους εσάς που με στηρίζετε, με εμψυχώνετε και είστε εκει δίπλα μου σε όποια απόφαση και αν πάρω.. Μην ξεχνάτε ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορείς να πετύχεις αν το πιστέψεις . 
Σας ευχαριστώ» έγραψε η Σπυροπούλου στη λεζάντα τη selfie που ανέβασε παρέα με τον συμμαθητή της, ενώ η ίδια έδειχνε ιδιαίτερα φρέσκια, χαρούμενη και όμορφη μέσα από ένα casual total black ντύσιμο.
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με την καινούργια της παρέα στο πανεπιστήμιο..!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με την καινούργια της παρέα στο πανεπιστήμιο..! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet