Το συγκινητικό ποστ της Συνατσάκη στη Ντορέττα Παπαδημητρίου που έχει γενέθλια

Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2017

Το συγκινητικό ποστ της Συνατσάκη στη Ντορέττα Παπαδημητρίου που έχει γενέθλια
Η Μαίρη Συνατσάκη θέλησε να ευχηθεί στην Ντορέττα Παπαδημητρίουγια τα γενέθλιά της με ένα συγκινητικό μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
H φιλία τους κρατάει αρκετά χρόνια και έχουν μοιραστεί μαζί πολλές στιγμές όπως είπε και η ίδια η Μαίρη. Στο Instagram ανέβασε μια κοινή του φωτογραφία και την συνόδευσε με το εξής κείμενο:
«Έχω κάτι εκατοντάδες φωτογραφίες μαζί σου. Πιο ωραίες από αυτήν και λιγότερο κουνημένες. Πολλές! Αλλά σήμερα που είναι τα γενέθλιά σου θυμάμαι αυτήν. Την πρώτη μας. Το 2013. Στα βραβεία του Mad. 
Λίγο πριν βγούμε στην σκηνή για να χορέψουμε μαζί. Πρώτη φορά. Που γνωριζόμασταν μόλις κάτι λίγους μήνες. Που την έβγαλε ο Τάσος χωρίς καν να το ξέρουμε. Που κοιτάει η κάθε μία αλλού αλλά που αν δεις πιο προσεχτικά τα χέρια μας είναι ενωμένα και πιασμένα σφιχτά. 
Ακριβώς όπως είμαστε από εκείνη την στιγμή κι έπειτα στις ζωές μας. Κάποιες φορές βρίσκεις ανθρώπους που μοιάζει σαν να τους ήξερες από πάντα. Που γίνονται οικογένεια. Που ακόμη κι όταν «κοιτάς αλλού» είσαι πάντα ενωμένος μαζί τους. Με χέρια πιασμένα σφιχτά. Σε αγαπώ φανταστικά, φανταστική μου αγάπη! Χρόνια σου πολλά»
Δείτε την ανάρτηση:
Το συγκινητικό ποστ της Συνατσάκη στη Ντορέττα Παπαδημητρίου που έχει γενέθλια
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Το συγκινητικό ποστ της Συνατσάκη στη Ντορέττα Παπαδημητρίου που έχει γενέθλια | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet