Απολογούνται οι επτά κατηγορούμενοι για την απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη (φώτο)

Σάββατο, Οκτωβρίου 07, 2017

Απολογούνται οι επτά κατηγορούμενοι για την απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη (φώτο)
Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου οδηγήθηκαν σήμερα στις 10:00 το πρωί οι επτά κατηγορούμενοι για την απαγωγή του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.
Από τους επτά συλληφθέντες, οι δυο φέρονται να αρνούνται οποιαδήποτε ανάμειξη στην απαγωγή, ενώ οι υπόλοιποι πέντε είναι λαλίστατοι.
Ο ένας κατηγορούμενος, ο ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου που θεωρείται ως συνδετικός κρίκος των δύο ομάδων απαγωγέων αρνείται τα πάντα. Ο δικηγόρος του Θωμάς Λεχωβίτης δήλωσε χαρακτηριστικά πως ο εντολέας του αρνείται τα πάντα και πως τα «παιδαριώδη στοιχεία», όπως τα χαρακτήρισε ο ίδιος, δεν επαρκούν ώστε να διώκεται για 5 κακουργήματα.
Οι απολογίες των συλληφθέντων ενώπιον των ανακριτικών αρχών, αναμένεται να είναι μαραθώνιες.
Την ίδια ώρα, οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται και επικεντρώνονται σε Χανιά και Ρέθυμνο, προκειμένου να βρεθούν και άλλοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση.
Οι αστυνομικοί μιλούν για τέσσερα με πέντε συγκεκριμένα άτομα που μπαίνουν στο «κάδρο», εκ των οποίων τουλάχιστον τα τρία τοποθετούνται στον αρχικό πυρήνα, ενώ υπάρχουν σαφείς ενδείξεις και για την εμπλοκή άλλων, οι οποίοι φέρονται να είχαν περισσότερο βοηθητικό ρόλο.
Διακεκριμένη περίπτωση αρπαγής, συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση με την επιβαρυντική περίσταση χρήσης όπλων και επιδίωξης οικονομικού οφέλους, απόπειρα εκβίασης από κοινού, διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, διακεκριμένη περίπτωση κατοχής πολεμικού όπλου και εμπρησμός.
Πρόκειται για τις σοβαρότερες κακουργηματικές κατηγορίες ενώ οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν και πλημμεληματικού χαρακτήρα κατηγορίες.
Απολογούνται οι επτά κατηγορούμενοι για την απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη (φώτο)
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Απολογούνται οι επτά κατηγορούμενοι για την απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη (φώτο) | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet