Μιχάλης Ανδριώτης: Ο επιχειρηματίας που έκλεψε την καρδιά της Νεσχάν Μουλαζίμ

Δευτέρα, Οκτωβρίου 09, 2017

Μιχάλης Ανδριώτης: Ο επιχειρηματίας που έκλεψε την καρδιά της Νεσχάν Μουλαζίμ
Τον δεύτερο χρόνο της σχέσης τους διανύουν ο Μιχάλης Ανδριώτης και η Νεσχάν Μουλαζίμ. 

Το ερωτευμένο ζευγάρι, που κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις, απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του TLIFE σε μία από τις πρόσφατες εξόδους τους. 

Βρέθηκαν μαζί στην πρεμιέρα της ταινίας «Blade Runner 2049» με πρωταγωνιστές τους Ryan Gosling, Harrison Ford, Ana de Armas, Sylvia Hoeks και την Robin Wright στη νέα κινηματογραφική αίθουσα «VMAX Sphera» των Village Cinemas.

Χαλαροί και ευδιάθετοι μπήκαν στον κινηματογράφο χωρίς να ενοχλούνται από τα φωτογραφικά φλας. Ωστόσο και οι δύο έχουν επιλέξει να διατηρούν χαμηλούς τόνους σε αυτή τη σχέση. 

Το περιβάλλον του μιλάει βέβαια για ένα μεγάλο έρωτα και μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχαν κυκλοφορήσει και δημοσιεύματα ότι ετοιμαζόντουσαν να κάνουν το επόμενο βήμα. Κάτι που διέψευσε το μοντέλο με δηλώσεις της στην εφημερίδα Real.

“Δεν υπάρχει γάμος. Προς το παρόν δεν έχει καν συζητηθεί”, ανέφερε χαρακτηριστικά.


Το ζευγάρι γνωρίστηκε µέσω κοινών φίλων και από την πρώτη στιγμή έγινε αισθητή η μεταξύ τους χηµεία. Συνηθίζουν να περνούν µαζί πολλές ώρες και απολαµβάνουν να φροντίζουν ο ένας τον άλλον. 

Εκείνος αφιερώνει πολύ χρόνο στην εταιρεία του, η οποία εµπορεύεται κουφώµατα αλουµινίου, αλλά βρίσκει πάντα τρόπους να κρατά το ενδιαφέρον της ζωντανό.

tlife.gr
Μιχάλης Ανδριώτης: Ο επιχειρηματίας που έκλεψε την καρδιά της Νεσχάν Μουλαζίμ
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Μιχάλης Ανδριώτης: Ο επιχειρηματίας που έκλεψε την καρδιά της Νεσχάν Μουλαζίμ | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet