Μπαμπάτσικος μπόμπιρας για τη Μαλού

Πέμπτη, Οκτωβρίου 12, 2017

Μπαμπάτσικος μπόμπιρας για τη Μαλού
Πρώτη φορά μαμά! Ενα... μπαμπάτσικο αγοράκι βάρους 3.720 γραμμαρίων και 50 εκατοστών έφερε στον κόσμο η Μαλού το πρωινό της Τρίτης.
Η τραγουδίστρια και ο Κουβανός σύντροφός της Χουάν Ροντρίγκεζ πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με τον ερχομό του γιου τους.
Η Μαρία Κυριακοπούλου, όπως είναι το κανονικό της όνομα, γέννησε με καισαρική σε δημόσιο νοσοκομείο της Καλαμάτας και τόσο η ίδια όσο και ο μπόμπιρας χαίρουν άκρας υγείας.
Η ταλαντούχα Μαλού, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο talent show «Greek Idol», προτίμησε ο τοκετός να γίνει στη γενέτειρά της, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στην οικογένεια και στα αγαπημένα της πρόσωπα, που της προσφέρουν σιγουριά και ασφάλεια.
Φυσικά, στο πλευρό της ήταν και ο ευτυχής μπαμπάς! Παρόλο που το ζευγάρι μετράει σχεδόν ενάμιση χρόνο σχέσης και μερικούς μήνες συγκατοίκησης, λέγεται ότι επιθυμούσαν πολύ να γίνουν γονείς. «Γνωριστήκαμε σε ένα latin bar. Χορέψαμε, όχι πονηρά όμως. Είχαμε γνωριστεί παλιά, αλλά χωρίσαμε και ξανασμίξαμε. 
Είναι ένας άνθρωπος που με κάνει να νιώθω πολύ ωραία. Μου βγάζει τη θετική μου πλευρά» είχε αποκαλύψει παλιότερα η Μαλού για τον σύντροφό της, ο οποίος παλιότερα ήταν αθλητής του πόλο και τώρα ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις.
Μπαμπάτσικος μπόμπιρας για τη Μαλού
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Μπαμπάτσικος μπόμπιρας για τη Μαλού | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet