Βασάλος – Βαλαβάνη τα χουν κανονικότητα και νομίζουν πως κάτι τρέχει στα…Τούρκικα!

Σάββατο, Οκτωβρίου 14, 2017

Βασάλος – Βαλαβάνη τα χουν κανονικότητα και νομίζουν πως κάτι τρέχει στα…Τούρκικα!
εννοείται πως έχουν σσχέση αλλά έχει πολύ πλάκα που το κρύβουν. Μην το μάθουμε και σοκαριστούμε; Τους χαλάσει η μαγιά; το γλυκό; Τους ματιάσουμε; Δεν βλ΄πεουν πως πάει, περιμένουμε ήδη την επόμενη φουρνιά από survivers; Survivor παρσινά σταφύλια! 
Τον Κωνσταντίνο Βασάλο συνάντησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αυτή τη φορά για χάρη της εκπομπής, Goal χωρίς σύνορα.
Η αθλητικογράφος, επισκέφθηκε τον πρώην συμπαίκτη της από το Survivor και θυμήθηκαν μαζί τα όσα έζησαν για αρκετούς μήνες στον Άγιο Δομίνικο.
«Δυστυχώς εμείς δεν ήμασταν famous, οπότε δεν μας έγινε πρόταση. Κάναμε εμείς αίτηση για να μας πάρουν στο παιχνίδι.
Εγώ δήλωσα συμμετοχή στο παιχνίδι γιατί ήταν ένα παιχνίδι επιβίωσης και δεν ήτανε το κλασικό reality στο οποίο ξέρουμε, κλεισμένοι δηλαδή σε ένα σπίτι, οπότε αυτό το δύσκολο ήταν για μένα κάτι το οποίο ήταν πρόκληση, το είδα έτσι γιατί είμαι ένας άνθρωπος στον οποίο αρέσουν οι προκλήσεις», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για τη συμμετοχή του στο Survivor.
Λίγο αργότερα ο ίδιος μίλησε και για την εμπειρία του ως Εύζωνας.
«Είναι πολύ δύσκολο να είσαι εύζωνας. Μπορώ να το συγκρίνω λίγο και με το Survivor, ειδικά τις πρώτες μέρες που περνάς στην εκπαίδευση, τις σαράντα αυτές μέρες, τις δύσκολες, αλλά μετά όταν καταφέρνεις και γίνεσαι εύζωνας είναι μεγάλη τιμή», ανέφερε.
Βασάλος – Βαλαβάνη τα χουν κανονικότητα και νομίζουν πως κάτι τρέχει στα…Τούρκικα!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Βασάλος – Βαλαβάνη τα χουν κανονικότητα και νομίζουν πως κάτι τρέχει στα…Τούρκικα! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet