Μόνο σε αρχαίες τραγωδίες συναντά κανείς ιστορίες σαν κι αυτή στο Μαρκόπουλο. Μια μάνα να σκοτώνει το ίδιο της το παιδί και να δίνει τέλος στην ζωή της.
Σήμερα παίζεται η τελευταία πράξη του δράματος της οικογενειακής τραγωδίας στο Μαρκόπουλο με τον πατέρα της οικογένειας να πρέπει να αποχωριστεί για πάντα την σύντροφο της ζωής του και το σπλάχο του.  Που τις έχασε τόσο βίαια και τόσο τραγικά. 
Από νωρίς το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται για να αποχαιρετήσουν την 17χρονη Μαρίνα και την 54χρονη Άσπα. Να σταθούν στον τραγικό πατέρα. Οι κηδείες των δυο γυναικών θα πραγματοποιηθούν στις 15.00 στο Κοιμητήριο Μαρκόπουλου.Ο θρήνος είναι βουβός. Κανείς δεν ξέρει τι να πει και πως να συμπαρασταθεί στον άνθρωπο που από τη μια ημέρα στην άλλη είδε την ζωή του να γίνεται συντρίμμια. Που αντίκρυσε γυναίκα και παιδί σε μια λίμνη αίματος. Συμμαθητές της 17χρονης Μαρίνας φτάνουν εκεί για να της πουν το τελευταίο αντίο. Ακόμα και η ΑΕΚ, η αγαπημένη της ομάδα έστειλε στεφάνι για να την αποχαιρετήσει.