Σάκης Ρουβάς: Η απίστευτη υποδοχή που του έκαναν στην Κύπρο νέες μητέρες με τα μωρά τους

Κυριακή, Οκτωβρίου 08, 2017

Σάκης Ρουβάς: Η απίστευτη υποδοχή που του έκαναν στην Κύπρο νέες μητέρες με τα μωρά τους
Στην αγαπημένη του Κύπρο βρίσκεται από σήμερα το πρωί ο Σάκης Ρουβάς.
Πρώτος σταθμός του ταξιδιού του είναι η Λευκωσία.


Μαζί με την “Συμμετοχή” και τον Υπουργο Υγείας, Δρ. Γιώργο Παμπορίδη έδωσε το παρών στην επίσημη έναρξη του Παγκύπριου Συνδέσμου Μητρικού Θηλασμού. 
Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ στέκεται στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη και το αποδεικνύει ακόμα μία φορά έμπρακτα στέλνοντας μαζί με νέες μητέρες και τα μωρά τους ένα ηχηρό μήνυμα υγείας, αγάπης και ισορροπίας στη ζωή και την οικογένεια.
Οι γυναίκες αυτές, που ακολουθούν το δρόμο της φύσης και στέλνουν, επιφύλαξαν στον Σάκη Ρουβά μια αναπάντεχη υποδοχή. Ο ίδιος ευχαριστώντας της μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο στα social media του.
Δεύτερος σταθμός η Λεμεσός. Ο Σάκης Ρουβάς θα παρουσιάσει απόψε ένα δυναμικόlive performance για το The Grand Finale του Breeze Summer Club! Ο κορυφαίος star επέστρεψε στην Κύπρο για να ανατρέψει τα δεδομένα της διασκέδασης για ακόμα μία φορά, απογειώνοντας το κοινό με την εκρηκτική του σκηνική παρουσία και τη μοναδική του ενέργεια επί σκηνής, στο ιδανικό finale!
Μετά τη μεγαλειώδη συναυλία του Σάκη Ρουβά στην 82η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (δες εδώ πλούσιο φωτορεπορτάζ) και το φιλανθρωπικό Gala που παρουσίασε στη Νέα Υόρκη (δες εδώ όλο το οιδοπορικό), όλοι στην Κύπρο ανυπομονούν για να ζήσουν από κοντά μία ανεπανάληπτη, διαδραστική μουσική εμπειρία!
Σάκης Ρουβάς: Η απίστευτη υποδοχή που του έκαναν στην Κύπρο νέες μητέρες με τα μωρά τους
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Σάκης Ρουβάς: Η απίστευτη υποδοχή που του έκαναν στην Κύπρο νέες μητέρες με τα μωρά τους | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet