Πηνελόπη Πλάκα: «Ο έρωτας πάει σε κάθε άνθρωπο»

Παρασκευή, Οκτωβρίου 27, 2017

Πηνελόπη Πλάκα: «Ο έρωτας πάει σε κάθε άνθρωπο»
Η Πηνελόπη Πλάκα πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Όταν σβήνουν τα φώτα» στο θέατρο Πειραιώς 131. Η ηθοποιός μιλά για τον ρόλο της και όχι μόνο…
«Η παράσταση είναι σε σκηνοθεσία του Βασίλη Θωμόπουλου και έχουμε πάρα πολύ ωραίο cast. Εγώ υποδύομαι μια διάσημη σχεδιάστρια μόδας. Είναι μια πολύ σικάτη κοπέλα, εκλεπτυσμένη, αλλά και πονηρή. Είναι πολύ ωραίος ο ρόλος μου, τον αγαπώ» τόνισε στο Secret.
-Σε βλέπω ανανεωμένη και νομίζω ότι ο έρωτας σου πάει πολύ.
«Γενικά, ο έρωτας πάει σε κάθε άνθρωπο νομίζω. Όταν ένας άνθρωπος είναι ερωτευμένος λάμπει. Όταν είναι καλά και είναι μόνος του επίσης λάμπει.»
-Σε έχουμε δει σε φωτογραφίες με τον σύντροφο σου. Γενικότερα, δεν μιλάς για τα προσωπικά σου. Τώρα σε τι φάση σε πετυχαίνουμε;
«Είμαι μια χαρά στα προσωπικά μου και είμαι μια χαρά και στα επαγγελματικά μου και αυτό είναι πολύ ωραίο όταν συμβαίνει.»
-Επειδή κατά καιρούς έχεις δεχτεί κριτική για τις σχέσεις σου, για αυτό πλέον είσαι πιο Low profile;
«Πάντα στην αρχή δεν ξέρεις πως να το διαχειριστείς. Αργότερα μαθαίνεις και διαλέγεις τον τρόπο που σου πάει περισσότερο. Εγώ τον έχω βρει τον τρόπο που μου πάει. Είμαι πολύ αποστασιοποιημένη. Έτσι κι αλλιώς δεν τα διαβάζω ούτε εγώ, ούτε οι δικοί μου άνθρωποι. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να γράφει ό,τι θέλει.»
Πηνελόπη Πλάκα: «Ο έρωτας πάει σε κάθε άνθρωπο»
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Πηνελόπη Πλάκα: «Ο έρωτας πάει σε κάθε άνθρωπο» | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet