Μαρία Μπεκατώρου: «Μου λείπει ένα παιδί!»

Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2017

Μαρία Μπεκατώρου: «Μου λείπει ένα παιδί!»

H Μαρία Μπεκατώρου βιώνει μία αρκετά καλή περίοδο στην ζωή της, ειδικά στα επαγγελματικά της, αφού της αρέσει πολύ αυτό που κάνει την φετινή σεζόν.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Επιτέλους Σαββατοκύριακο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μεγάλο της παράπονο.


«Δεν μου αρέσει να κάνει ο Αντώνης τις δουλειές του σπιτιού, τις κάνω εγώ! Δεν νοσταλγώ την εποχή του Τele City, έκανε τον κύκλο του επί 20 χρόνια. Ήταν ανέμελα χρόνια, με ελευθερία και χαρά μόνο. Τα νούμερα πέρασε πάρα πολύς καιρός για να το συνηθίσω, δεν τα κοίταζα κιόλας, δεν καταλάβαινα τι είναι.
Μέχρι στιγμής, δεν έχω κανένα παράπονο και δεν νιώθω άσχημα για τίποτα από αυτά που έχω κάνει. 


Το «Σουκού» ήταν μια εκπομπή που μου εμπιστεύθηκαν, και νομίζω πήγα καλά. Γνώμη μου είναι ότι δεν είχε μια σταθερότητα αυτή η εκπομπή, μπορεί να άλλαζα κομμάτια εσωτερικού ενδιαφέροντος, από την ομάδα. Είναι μεγάλο μειονέκτημά μου το ότι θέλω να κρατάω τις ισορροπίες, δεν είναι θέμα μόνο της δουλειάς μου.

Έκανα πολλές υποχωρήσεις λόγω αυτού, τώρα δεν το κάνω τόσο». 

Όταν η Μαρία Μπεκατώρου ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για το εάν θα ήθελε ένα παιδί εκείνη απάντησε: «Το παιδί λείπει και δεν λείπει, δεν ξέρω πώς είναι ακριβώς, νιώθω ότι είμαι, γιατί έχουμε πολλή αγάπη με τον Αντώνη, και θέλουμε να τη δώσουμε και αλλού, αλλά σε γενικές γραμμές είναι όλα τακτοποιημένα. Είμαστε πολύ καλά με τον Αντώνη, αγαπώ την αλήθεια του!» κατέληξε η παρουσιάστρια.
Μαρία Μπεκατώρου: «Μου λείπει ένα παιδί!»
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Μαρία Μπεκατώρου: «Μου λείπει ένα παιδί!» | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet