Ζέτα Μακρυπούλια: Η ζωή της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και η απαιτητική επαγγελματική καθημερινότητα [pics]

Δευτέρα, Οκτωβρίου 02, 2017

Ζέτα Μακρυπούλια: Η ζωή της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και η απαιτητική επαγγελματική καθημερινότητα [pics]

Η Ζέτα Μακρυπούλια διανύει μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής της, ενώ συνεχίζει την όμορφη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Η ταλαντούχα ηθοποιός και παρουσιάστρια είναι μαζί με τον αγαπημένο τραγουδιστή εδώ και αρκετά χρόνια και φαίνεται πως είναι καλύτερα από ποτέ. Μπορεί να μην έχουν τον γάμο στα άμεσα σχέδιά τους, αλλά το ζευγάρι ζει σαν παντρεμένο. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εφημερίδα Real Life, μιλάει για τον σύντροφό της, αλλά και τη καθημερινή τους ζωή.

“Στη προσωπική μου ζωή, είμαι επιφυλακτική, θέλω να δω τον άλλον πως λειτουργεί, πως αντιδρά, αν είναι άξιος εμπιστοσύνης, αν ξέρει και μπορεί να αγαπήσει και αν τα δω και τα νιώσω όλα αυτά, ναι, αφήνομαι! 

Και αφήνομαι πλήρως, γιατί, αν δεν αφεθείς, πώς θα νιώσεις συναισθήματα;” αποκαλύπτει η Ζέτα Μακρυπούλια, ενώ, όσον αφορά τον Μιχάλη και αν ζουν σαν παντρεμένο ζευγάρι, απαντά “Πώς ζουν οι παντρεμένοι; Κοιμούνται μαζί, ξυπνούν μαζί, τρώνε μαζί, μοιράζονται τις ζωές τους, αγαπιούνται και στηρίζουν ο ένας τον άλλο. Ε, έτσι ζούμε και εμείς. Σαν παντρεμένοι!”
 
 
Η Ζέτα Μακρυπούλια, τη φετινή σεζόν έχει και ένα ιδιαίτερο επαγγελματικό πρόγραμμα. Εκτός από το Ρουκ Ζουκ που παρουσιάζει καθημερινά μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1, με μεγάλη επιτυχία, περιμένει πως και πως την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης, στην οποία θα πρωταγωνιστεί στο πλευρό του Αποστόλη Τότσικά. Πρόκειται για το θεατρικό έργο “Ιδιωτικές Ζωές”, το οποίο κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου στην κεντρική σκηνή του θεάτρου Γκλόρια, σε μετάφραση, δραματουργική επεξεργασία και σκηνοθεσία του Αλέξη Ρίγλη.
 
 
“Αισθάνθηκα ότι ήταν η σωστή στιγμή να συνεργαστώ με τον σκηνοθέτη Αλέξη Ρίγλη. Είναι κάτι που το συζητάμε τα τελευταία χρόνια και το ήθελα πολύ γιατί μου αρέσει η θεατρική ματιά του”, αναφέρει χαρακτηριστικά η όμορφη ηθοποιός.
 
Παράλληλα, η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 συζητάει και για το Sunday Live με τον Νίκο Μουτσινά, ένα βραδινό show που θα προβάλλεται κάθε Κυριακή. “Ισχύει ως ιδέα, μένει να δούμε αν μπορούμε χρονικά να τα καταφέρουμε. Οπότε δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω για αυτο”, αποκαλύπτει στην εφημερίδα.

tlife.gr
Ζέτα Μακρυπούλια: Η ζωή της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και η απαιτητική επαγγελματική καθημερινότητα [pics]
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Ζέτα Μακρυπούλια: Η ζωή της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και η απαιτητική επαγγελματική καθημερινότητα [pics] | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet