6 σημάδια που μαρτυρούν ότι ένας άντρας είναι μεγάλος «γυναικάς»!

Κυριακή, Νοεμβρίου 12, 2017


Στην αρχή θα σου αφιερώνει άπλετο χρόνο, μετά όμως και όσο περνάει ο καιρός, θα τον βλέπεις όλο και πιο σπάνια. Ένας γυναικάς ξέρει, πώς πρέπει να φερθεί. Είναι μέσα στο μυαλό σου και ξέρει, τί σκέφτεσαι. Έχει μεγάλη εμπειρία στην εκμετάλλευση και την κοροϊδία. Ξέρει, πώς να τραβήξει το ενδιαφέρον μιας γυναίκας και να την κρατήσει κοντά του. Θα σε ξεγελάσει εύκολα, γι’ αυτό πρόσεξε παρακάτω:

Τώρα, που επιτέλους ξεπέρασες το διαζύγιό σου, σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια νέα σχέση. Ίσως θες απλά κάτι, για να περάσεις την ώρα σου, ίσως αναζητάς κάτι πιο σοβαρό. Ό, τι κι αν διαλέξεις, όμως, θες να έχεις τον έλεγχο στα χέρια σου και να κατευθύνεις εσύ τη σχέση προς την κατεύθυνση, που θες.
Πώς, όμως, μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο χωρίς το φόβο, μην πέσεις σε κανέναν…γυναικά; Το τελευταίο πράγμα, που χρειάζεσαι μετά το διαζύγιό σου είναι να βρεθείς σε μια άλλη σχέση, που δεν θα έχεις τίποτε άλλο να κάνεις απ’ το να σβήνεις τις φωτιές, που θα σου ανάβει.
Όταν, μετά από ένα διαζύγιο, αρχίζεις πάλι να βγαίνεις, είναι σημαντικό να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να μην αφήνεις κανέναν να σε καθοδηγεί. Για να αποφύγεις περαιτέρω έpωτικές απογοητεύσεις, να είσαι πολύ απαιτητική και πολύ επιλεκτική με τους άνδρες. Μείνε μακριά από το λεγόμενο…γυναικά!
Εξ ορισμού, ο γυναικάς είναι ένας άντρας, που ακόμα και αν είναι σε σχέση, έχει πολλές έpωτικές συντρόφους και αποζητά ακόμα περισσότερες. Μπορεί να σκέφτεσαι, ότι είσαι ασφαλής και ότι έχεις εμπιστοσύνη στην κρίση σου, ότι δεν θα πέσεις ποτέ σε έναν τέτοιο, αλλά εκείνος έχει τον τρόπο να σε «τουμπάρει» χωρίς να το καταλάβεις και να σε ρίξει στο κρεβάτι, πριν προλάβεις να πεις κύμινο.
Ίσως αργήσεις, αλλά κάποια στιγμή θα καταλάβεις, ότι ο άνθρωπος αυτός δεν ενδιαφέρεται, παρά μόνο για σeξ.
Πώς μπορείς να κρατήσεις μακριά τέτοιους τύπους;
Ακολουθούν 6 ενδείξεις, που μαρτυρούν αν κάποιος είναι γυναικάς ή όχι.

Ίσως αργήσεις, αλλά κάποια στιγμή θα καταλάβεις, ότι ο άνθρωπος αυτός δεν ενδιαφέρεται, παρά μόνο για σeξ.
Πώς μπορείς να κρατήσεις μακριά τέτοιους τύπους;
Ακολουθούν 6 ενδείξεις, που μαρτυρούν αν κάποιος είναι γυναικάς ή όχι.
  1. Έχει πάρα πολλές φίλες
Ο γυναικάς έχει συνήθως πάρα πολλές φίλες. Μιλάει συνέχεια για εκείνες; Έχει 500 φίλους στο Facebook και το 90% είναι γυναίκες; Όταν είστε έξω, πέφτει συνέχεια τυχαία πάνω σε γνωστές του;
Ή έχει πάει μαζί τους ή σκοπεύει να το κάνει. Γκαραντί. Ακόμη εκεί είσαι;
  1. Το πρόγραμμά του είναι κάπως περίεργο
Σου αφιερώνει πλέον μια ώρα το μεσημέρι και με το ζόρι ή κανα δυο ώρες το βραδάκι κάθε 4 μέρες; Ο γυναικάς έχει περίεργο πρόγραμμα, γιατί προσπαθεί να χωρέσει όλες του τις…υποχρεώσεις και να γεμίσει τις μέρες και τις νύχτες του.
Στην αρχή θα σου αφιερώνει άπλετο χρόνο, μετά όμως και όσο περνάει ο καιρός, θα τον βλέπεις όλο και πιο σπάνια. Στην αρχή είναι τέλειος, αλλά τώρα δείχνει να ενδιαφέρεται μόνο για το σeξ. Μόλις νιώσει, ότι αρχίσει να «κολλάει» με κάποια, φεύγει τρέχοντας. Δεν θέλει πολλά πολλά, παρά μόνο να κάνει τη δουλειά του και να φύγει.
  1. Αλλάζει η συμπεριφορά του μετά το σeξ
Από κει, που τηλεφωνιόσασταν κάθε μέρα, όλη μέρα, τώρα τον ακούς μια φορά την εβδομάδα. Είσαι αρκετά έξυπνη, για να καταλάβεις, ότι σε δουλεύει κανονικά και σε έχει μόνο για το σeξ, αλλά έτσι και τον στριμώξεις, ξαναγίνεται εκείνος, που σου έστελνε μηνύματα και καρδούλες κάθε μέρα.
Αυτή είναι η μέθοδός του. Τόσο, όσο, που λέμε. Σε κρατάει στην τσίτα, για να σε κάνει ό, τι θέλει. Μη τον δικαιολογείς και μη χάσεις ποτέ την αξιοπρέπειά σου. Δεν θες δίπλα σου έναν άνθρωπο, που ενδιαφέρεται μόνο για το σeξ και όχι για σένα!
  1. Δεν τον ενδιαφέρουν οι σχέσεις
Είναι οπαδός του ατομικού παιχνιδιού. Δεν ενδιαφέρεται για σχέσεις και κουpάφέξαλα. Μια σοβαρή σχέση θα του κλείσει τις πόρτες και δεν θα τον αφήσει να κάνει τη δουλειά, που τόσο καλά ξέρει. Τα site γνωριμιών είναι γεμάτα από τέτοιους τύπους.
Το προφίλ τους ίσως να λέει: Ψάχνω για σοβαρή σχέση ή θέλω να γνωρίσω μια σοβαρή κοπέλα. Σε αυτές τις περιπτώσεις ψάξε, από πότε έχει ανεβάσει την αγγελία του. Αν την έχει ανεβάσει εδώ και πέντε χρόνια, τότε κάτι δεν πάει καλά. Μάλλον δεν είναι σοβαρός, ούτε θέλει να σοβαρευτεί. Αυτό, που κάνει είναι να χρησιμοποιεί το site ως γκομενοπαγίδα. Δεν ψάχνει για σχέση, αλλά για διασκέδαση.
  1. Δεν έχεις γνωρίσει ακόμα οικογένεια και φίλους του…
…και ούτε πρόκειται να γίνει. Πιθανό οι άνθρωποι να είναι αξιοπρεπέστατοι και να μη γνωρίζουν τίποτα για τις κακές του συνήθειες. Ο γυναικάς προτιμά να επισκέπτεται μόνος την οικογένειά του ή να βγαίνει μόνος με τους φίλους του κι ας έχει στην αναμονή καμιά δεκαριά γυναίκες. Οι φίλοι του ίσως και να απορούν, γιατί ποτέ δεν φέρνει μια γυναίκα στην παρέα. Αλλά, εκείνος ξέρει, τί κάνει. Σας κοροϊδεύει όλους ψιλό γαζί!
  1. Φαίνεται πολύ καλός, για να είναι αληθινός
Αντί να ευχαριστείς τον ανάδρομο Ερμή και τα ζώδια για το τεφαρίκι, που σου έστειλαν, άκου και λίγο τη διαίσθησή σου. Αν κάποιος φαίνεται πολύ καλός, για να είναι αληθινός, τότε μάλλον δεν είναι.
Σου αρέσει το χαμόγελό του, ο τρόπος, που σου κρατά το χέρι, που σε φιλάει στο μάγουλο, που σου ψιθυρίζει λόγια αγάπης στο αυτί. Είναι πέραν του δέοντος καλός, γλυκός και ρομαντικός. Τον λατρεύουν όλοι και εκείνος είναι πάντα διαθέσιμος για όποιον τον χρειαστεί … κι όλα αυτά, γιατί ξέρει, πως ό, τι και να γίνει, υπάρχει κάποια άλλη έτοιμη στα σκαριά.
Ένας γυναικάς ξέρει, πώς πρέπει να φερθεί. Είναι μέσα στο μυαλό σου και ξέρει, τί σκέφτεσαι και πώς περιμένεις να είναι. Έχει μεγάλη εμπειρία στην εκμετάλλευση και την κοροϊδία. Παλιά μου τέχνη κόσκινο. Ξέρει, πώς να τραβήξει το ενδιαφέρον μιας γυναίκας και να την κρατήσει κοντά του. Θα σε ξεγελάσει εύκολα, γι’ αυτό πρόσεχε. Να είσαι υποψιασμένη. Άστον να πάει να παίξει με καμιά άλλη, διότι, αν υπάρχει ένα πράγμα, που σου έμαθε το διαζύγιό σου είναι να μην μπλέξεις ξανά με λάθος άνθρωπο.
Αν θες μια σχέση, που θα λειτουργήσει και θα πάει καλά, με το σωστό πάντα άνθρωπο, πρέπει να καταλάβεις την αξία σου και να μην πέσεις στην αγκαλιά κανενός, πριν αποδείξει, ότι είναι άξιος της  αγάπης και της προσοχής σου. Έτσι αποφεύγεις αποτελεσματικά ένα γυναικά!source: divorcedmoms.com
6 σημάδια που μαρτυρούν ότι ένας άντρας είναι μεγάλος «γυναικάς»!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

6 σημάδια που μαρτυρούν ότι ένας άντρας είναι μεγάλος «γυναικάς»! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet