Έλατο – ανανάς σημειώσατε διπλό! Η νέα τάση πετάει το χριστουγεννιάτικο δέντρο εκτός σαλονιού

Σάββατο, Νοεμβρίου 11, 2017

Έλατο – ανανάς σημειώσατε διπλό! Η νέα τάση πετάει το χριστουγεννιάτικο δέντρο εκτός σαλονιού
«Ω έλατο, ω έλατο μ’ αρέσεις πώς μ’ αρέσεις…». Με μια αίσθηση συγκίνησης είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σου…ανακοινώσουμε πως φέτος το έλατο δεν έχει θέση στο σπίτι σου, καθώς η νέα τάση σου λέει να πετάξεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο!
Φυσικά θα αναρωτιέσαι «και τι θα στολίσω; Κανένα καράβι;». Όχι βέβαια! Ένας ανανάς θα πάρει τη θέση του χριστουγεννιάτικού σου δέντρου!
Το “pineapple Christmas trees” είναι απ’ τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις στο Pinterest και συγκεκριμένα ανέβηκε κατά 3,4% το 2017 σε σύγκριση με το 2016. Κι αν δεν είσαι καλός στα μαθηματικά, αυτό είναι ένα πραγματικά μεγάλο νούμερο!
Με μια γρήγορη αναζήτηση στο Instagram, βρήκαμε μερικούς εντυπωσιακούς στολισμούς ανανάδων, κάποιους εντελώς γελοίους και ορισμένες wanna be ελπιδοφόρες προσπάθειες!
Ο καθένας δικαιούται να έχει την άποψή του, αλλά τι χάνεις να ρίξεις μια ματιά στις παρακάτω προτάσεις;Έλατο – ανανάς σημειώσατε διπλό! Η νέα τάση πετάει το χριστουγεννιάτικο δέντρο εκτός σαλονιού
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Έλατο – ανανάς σημειώσατε διπλό! Η νέα τάση πετάει το χριστουγεννιάτικο δέντρο εκτός σαλονιού | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet