Ο Ντάνος και η Ντορέττα είναι ζευγάρι; (βίντεο)

Πέμπτη, Νοεμβρίου 30, 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για ντορεττα
Μάλλον ένα νέο ζευγάρι υπάρχει στον χώρο των celebrities, οι οποίοι βέβαια, δεν έχουν ανακοινώσει κάτι αλλά τα στοιχεία άλλα δείχνουν...
Πρόκειται για την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Και οι δύο «χτυπιούνται» σας λέω ότι δεν είναι μαζί, εκτιμάει ο ένας τον άλλον και τα σχετικά που λένε όλοι.
Εγώ όμως σας έχω εδώ.. καυτή πληροφορία μέσα από το κανάλι, πιο μέσα δεν γίνεται και θα σας την αποκαλύψω εδώ στο Dimis Blog και το Youweekly.gr… O Γιώργος Αγγελόπουλος, για να ξέρετε σχεδόν κάθε μέρα, βρίσκεται στον ΣΚΑΙ και περιμένει την Ντορέττα να τελειώσει την εκπομπή. Μάλιστα, όπως αναφέρει έγκυρη πηγή στο Youweekly.gr πολλές φορές έχει πάει στο γραφείο της, κάθονται, τα λένε και γελάνε.
Ξέρετε… Οι δικές μου πληροφορίες, πέρα από την εκτίμηση και την φιλία… αναφέρουν πως μεταξύ του νικητή του Survivor και της Ντορέττας Παπαδημητρίου έχει γεννηθεί ένας μεγάλος έρωτας! Εγώ τις πληροφορίες μου τις εμπιστεύομαι και σας λέω ότι… κάτι τρέχει! Σίγουρα δεν θέλουν να το παραδεχτούν για δικούς τους λόγους, αλλά άνθρωποι που τους βλέπουν συνέχεια στο κανάλι μου είπαν… «Είναι μαζί!»
Και για το φινάλε μου παρουσιάζω το βιντεάκι που ανέβασε η Ντορέττα και την έντονη ματιά του Ντάνου στα χείλη της… Παπαδημητρίου, ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται! Εγώ αυτά έμαθα…. Τώρα από εκεί και πέρα τι να σας πω! Ιδού:
Ο Ντάνος και η Ντορέττα είναι ζευγάρι; (βίντεο)
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Ο Ντάνος και η Ντορέττα είναι ζευγάρι; (βίντεο) | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet