«Ενθουσιασμένοι» από την είδηση του αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι δηλώνουν οι Ομπάμα!

Τρίτη, Νοεμβρίου 28, 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για obama family
Ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα δήλωσαν «ενθουσιασμένοι» με την είδηση του αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι με την Αμερικανή ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ.
«Η Μισέλ και εγώ με μεγάλη χαρά συγχαίρουμε τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ για τον αρραβώνα τους. Σας ευχόμαστε μια κοινή ζωή γεμάτη ευτυχία και χαρά», έγραψε στο Twitter ο Ομπάμα. Πάντως, ο διάδοχός του στην αμερικανική προεδρία Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει ακόμη αντιδράσει στην είδηση.
Το ζεύγος Ομπάμα είναι γνωστό ότι διατηρεί φιλική σχέση με τον πρίγκιπα Χάρι και έχει παρευρεθεί πολλές φορές στους Αγώνες Invictus– ένα είδος Παραολυμπιάδας στην οποία διαγωνίζονται σε 12 αθλήματα άνδρες και γυναίκες από 17 χώρες, όλοι πρώην στρατιωτικοί, τραυματίες ή ανάπηροι–με τελευταία φορά τον Σεπτέμβριο στο Τορόντο.
Μάλιστα η μέλλουσα σύζυγος του Χάρι, η Μέγκαν Μαρκλ είναι δριμεία επικριτής του σημερινού προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και κάποια στιγμή είχε δηλώσει ότι θα εγκατέλειπε τις ΗΠΑ για τον Καναδά, αν εκείνος κέρδιζε τις εκλογές.
«Ενθουσιασμένοι» από την είδηση του αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι δηλώνουν οι Ομπάμα!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

«Ενθουσιασμένοι» από την είδηση του αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι δηλώνουν οι Ομπάμα! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet