Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Οι πρώτες φωτογραφίες απο την νέα τους ζωή!!!

Δευτέρα, Νοεμβρίου 20, 2017

H Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος περνούν τις πρώτες μέρες του έγγαμο βίου τους. Το ζευγάρι επέλεξε να επισημοποιήσει τη σχέση του, λίγους μήνες πριν υποδεχτεί στον κόσμο το πρώτο του παιδί, με πολιτικό γάμο. Η τελετή έγινε στο Δημαρχείο του Γυθείου, γενέτειρα της ηθοποιού, όπου και πέρασαν και το πρώτο Σαββατοκύριακο ως νιόπαντροι.
Η χαρά της μέλλουσας μαμάς είναι εμφανής αφού το χαμόγελο δεν φεύγει από τα χείλη της. Στα πρώτα της λόγια που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους σημείωσε ότι ήταν για εκείνη η «μεγάλη μέρα» και την έζησε ακριβώς όπως την είχε ονειρευτεί. Η Αθηνά Οικονομάκου είχε ζητήσει και από τους λιγοστούς καλεσμένους της να είναι διακριτικοί με την όμορφη αυτή στιγμή κι έτσι ελάχιστα πράγματα έχουν διαρρεύσει μέσα από τα social media.
Σήμερα, η νιόπαντη Αθηνά Οικονομάκου αποφάσισε να μοιραστεί ένα στιγμιότυπο από τν πρώτη της βόλτα με τον Φίλιππο Μιχόπουλο στην όμορφη πόλη της Λακωνίας. Απόλυτα ευτυχισμένη και με άψογο look!
Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Οι πρώτες φωτογραφίες απο την νέα τους ζωή!!!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Οι πρώτες φωτογραφίες απο την νέα τους ζωή!!! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet