Ελλάδα έχεις ταλέντο: Τα πλάνα από τα γυρίσματα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και η… είδηση από την Ντορέττα Παπαδημητρίου

Σάββατο, Νοεμβρίου 18, 2017

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Τα πλάνα από τα γυρίσματα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και η… είδηση από την Ντορέττα Παπαδημητρίου
Τι αποκάλυψε η Ντορέττα Παπαδημητρίου;
Τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στις 21:00 το βράδυ ξεκινά η διαδικασία των «JUDGE CUTS» του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» που θα οδηγήσει στους Ημιτελικούς και στον Τελικό. 

Σε αυτή τη διαδικασία υπάρχει και η βοήθεια ενός ξεχωριστού guest κριτή που έχει τη δυνατότητα να πατήσει μια φορά το «GOLDEN BUZZER» και να στείλει κατευθείαν κάποιον διαγωνιζόμενο στον Ημιτελικό.
Πρώτος guest κριτής θα είναι ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ενώ σε επόμενο επεισόδιο θα δούμε τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος έχει κάνει ήδη το γύρισμα του. 
Στην εκπομπή «ΕΔΩ» είδαμε μερικά πλάνα από τα παρασκήνια του Ελλάδα έχεις ταλέντο, αλλά και δηλώσεις του νικητή του Survivor, ενώ η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποκάλυψε πως θα βρεθεί κι εκείνη στην καρέκλα του κριτή στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο».
Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:Ελλάδα έχεις ταλέντο: Τα πλάνα από τα γυρίσματα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και η… είδηση από την Ντορέττα Παπαδημητρίου
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Τα πλάνα από τα γυρίσματα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και η… είδηση από την Ντορέττα Παπαδημητρίου | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet