Μέγκαν Μαρκλ: Όταν η αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα Χάρι ερωτεύτηκε την Ελλάδα
Το νεότερο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, Μέγκαν Μαρκλ, είχε επισκεφτεί την Ύδρα τον Ιούνιο του 2016, μαζί με φίλες της
Το όνομα της Μέγκαν Μαρκλ κάνει τον γύρου του κόσμου, το τελευταίο 24ωρο, καθώς ανακοινώθηκε επίσημα από το παλάτι του Kensington πως ο πρίγκιπας Χάρι και η 36χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός αρραβωνιάστηκαν και πρόκειται να παντρευτούν την Άνοιξη του 2018.
Ωsτόσο, την περίοδο που της χτύπησε ο έρωτας την πόρτα και ερωτεύτηκε με τον πρίγκιπα Χάρι, η εντυπωσιακή ηθοποιός είχε επισκεφτεί την χώρα μας, από την οποία είχε φύγει με τις καλύτερες των εντυπώσεων.
Το νεότερο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, Μέγκαν Μαρκλ, είχε επισκεφτεί την Ύδρα τον Ιούνιο του 2016, μαζί με φίλες της.
Η 36χρονη ηθοποιός, η οποία φημολογείται πως θα ανακηρυχθεί Δούκισσα του Σάσεξ μετά τον γάμο της με τον πέμπτο στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπα Χάρι, είχε μοιραστεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από το ταξίδι της.
Η Μαρκλ στις φωτογραφίες εμφανιζόταν ήρεμη και ευτυχισμένη ενάμιση χρόνο πριν τον αρραβώνα της. Στο νησί της Ύδρας είχε βρεθεί για το batchelor party μια φίλης της.
«Ένας μικρός βράχος παγιδευμένος στον χρόνο όπου τα μόνα μέσα μεταφοράς είναι τα ποδήλατα ή τα γαϊδούρια», έγραψε για την Ύδρα η ηθοποιός και ανέφερε ότι η παρέα προτίμησε «ένα πάρτι πιο χαμηλών τόνων από το να γυρίζουν στα κλαμπ της πόλης φορώντας στο κεφάλι μπαντάνες με φαλλούς».