Να γιατί οι γυναίκες προτιμούν τους μουσάτους!

Πέμπτη, Νοεμβρίου 30, 2017

Να γιατί οι γυναίκες προτιμούν τους  μουσάτους!
Η έρευνα που δικαιώνει τους απανταχού γενειοφόρους.

Η αλήθεια είναι ότι οι έρευνες καλό είναι να υπάρχουν για να μας ενημερώνουν και να μας ανοίγουν τα μάτια και τους ορίζοντες (πάρτο όπως θέλεις). Βέβαια στην προκειμένη, έχουμε να κάνουμε με μία είδηση και μία αλήθεια την οποία μάλλον γνωρίζεις ίσως και πριν καν μπεις στην εφηβεία.

Kαι επειδή αγαπάμε την έρευνα δες άλλη μία: Έχεις και εσύ κοπέλα που σου τρώει το φαγητό;

Αδερφέ το πράγμα είναι πια επίσημο: Εμείς τα κορίτσια τρελαινόμαστε για μούσια. Κοντά, μακριά, περιποιημένα και μη, σοφιστικέ και πιο στυλιζαρισμένα, την τριχοφυΐα στο μάγουλο τη γουστάρουμε ίσως περισσότερο και από την υπόλοιπη ύπαρξή σου.


giphy downsized

Συγκεκριμένα, το Πανεπιστήμιο του Queensland, έπειτα από έρευνα ενδελεχή και χρονοβόρα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να επιλέξουν για σύντροφο έναν άντρα με μούσια παρά ένα αγόρι με μάγουλο βερίκοκο και απαλό σαν δέρμα μωρού! Ο βασικός λόγος, είναι ότι οι συγκεκριμένοι τύποι, ίσως λανθασμένα, θεωρούνται πιο αρρενωποί, ώριμοι και… αρσενικοί, ενώ εκπέμπουν και πιο έντονα την αίσθηση του οικογενειάρχη-προστάτη.


300

Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι πολλά αγόρια (ανάμεσα σε αυτά και ο Leonardo Di Caprio τον οποίο και αποτυχημένο ερωτικά δεν τον λες) αντιδρούν στα ευρήματα αυτά, μιας και πιστεύουν ακράδαντα ότι το μούσι δεν κάνει τον άντρα!


fassbenderrrrr

Άραγε η τριχοφυΐα περιορίζεται μόνο στην περιοχή του προσώπου; Τι έχουν να μας πουν πχ για την πλάτη και το σβέρκο;

Πηγή
Να γιατί οι γυναίκες προτιμούν τους μουσάτους!
Epirusblog Gr
5 of 5
Η έρευνα που δικαιώνει τους απανταχού γενειοφόρους. Η αλήθεια είναι ότι οι έρευνες καλό είναι να υπάρχουν για να μας ενημερώνουν και να μα...
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Να γιατί οι γυναίκες προτιμούν τους μουσάτους! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet