Συνάντηση Ιερώνυμου με Τσιάρτα -«Η σημαία δεν είναι χαρτομάντηλο και πρέπει να την κρατάνε Ελληνόπουλα» [εικόνες]

Πέμπτη, Νοεμβρίου 09, 2017

Συνάντηση Ιερώνυμου με Τσιάρτα -«Η σημαία δεν είναι χαρτομάντηλο και πρέπει να την κρατάνε Ελληνόπουλα» [εικόνες]    Πηγή: Συνάντηση Ιερώνυμου με Τσιάρτα -«Η σημαία δεν είναι χαρτομάντηλο και πρέπει να την κρατάνε Ελληνόπουλα» [εικόνες] | iefimerida.gr
Δεκτός από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο έγινε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει αναφερθεί τόσο για το θέμα της σημαίας, όσο και για την αλλαγή φύλου και είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.
Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα με τον Αρχιεπίσκοπο να συζητά με τον Βασίλη Τσιάρτα και για ποδόσφαιρο, ενώ έγινε αναφορά και σε πιθανή συνεργασία σε μια σχολή ποδοσφαίρου που θα ιδρύσει η Αρχιεπισκοπή.
Ακολούθησαν δηλώσεις κατά τις οποίες ο Αρχιεπίσκοπος τόνισε τις αρχές και τις αξίες σύμφωνα με τις οποίες πορεύεται η Εκκλησία και είπε: «Οι θέσεις της είναι ξεκάθαρες και δεν ερμηνεύονται από τον καθένα. Μένουμε σε αυτές και τις υποστηρίζουμε».
Ο Βασίλης Τσιάρτας από την πλευρά του τόνισε πως «η σημαία δεν είναι χαρτομάντηλο και πρέπει να την κρατάνε Ελληνόπουλα».

Συνάντηση Ιερώνυμου με Τσιάρτα -«Η σημαία δεν είναι χαρτομάντηλο και πρέπει να την κρατάνε Ελληνόπουλα» [εικόνες]
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Συνάντηση Ιερώνυμου με Τσιάρτα -«Η σημαία δεν είναι χαρτομάντηλο και πρέπει να την κρατάνε Ελληνόπουλα» [εικόνες] | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet