Η πανέμορφη «Πρώτη κυρία του ISIS» ονομάζεται Τάνια Γεωργελά!

Τετάρτη, Νοεμβρίου 29, 2017

H Τάνια Γεωργελά ήταν σύζυγος του Ελληνοαμερικανού Τζων Γεωργελά, ο οποίος θεωρείται το πιο ισχυρό μέλος του ISIS από τις ΗΠΑ.
«Πρώτη κυρία του «ISIS» ονομάστηκε το ντοκιμαντέρ του The Atlantic στο οποίο η 33χρονη Τάνια από το Μπαγκλαντές, η οποία μεγάλωσε στο Λονδίνο, μιλάει για τη ζωή της στη Συρία και τον γάμο της με τον ελληνοαμερικανό τζιχανιστή.
Η 33χρονη μεγάλωσε στο Λονδίνο και βίωσε «πολύ ρατσισμό», με αποτέλεσμα να στραφεί στο ριζοσπαστικό Ισλάμ. «Είχαμε κακούς γείτονες, συνήθιζαν να σπάνε τα τζάμια τους. Αλλά γενικά ένιωθα ότι είμαι ξένη».
Η Τάνια μετατράπηκε σε σκληροπυρηνική τζιχαντίστρια και γνώρισε τον ελληνοαμερικανό Τζων μέσω μουσουλμανικής ιστοσελίδας για γνωριμίες. Παντρεύτηκαν στην Αγγλία τον Οκτώβριο του 2004 και λίγο αργότερα μετακόμισαν στις ΗΠΑ.

Όταν ο ISIS απέκτησε δύναμη, ο Γεωργελάς της είπε ότι ήθελε να πάνε στη Συρία και να ζήσουν στο Χαλιφάτο.
Με τον Τζων Γεωργελά


Όπως δήλωσε τότε ήταν έγκυος στο τρίτο της παιδί: «Ο Τζων ήθελε να πάμε στη Συρία, και είπα ότι δεν ήμουν έτοιμη, όχι όσο τα παιδιά ήταν μικρά. Ήθελα να κερδίσουν οι αντάρτες, αλλά δεν χρειαζόταν να είμαι μέσα στη Συρία» .
Σύμφωνα με όσα είπε, τα παιδιά της «εκπαιδεύονταν ως ασασίνοι» και «τα ντύναμε τζιχαντιστές» και ονειρεύονταν ότι θα εξελίσσονταν σε μια οικογένεια «ιερών πολεμιστών».
Ωστόσο, μερικές εβδομάδες μετά η Τάνια με τα παιδιά τους αρρώστησαν και πήραν άδεια από τον Τζων να επιστρέψουν στο Τέξας, όπου ζουσαν οι γονείς του.
Παράλληλα, ο Τζων ανέβηκε στην ιεραρχία του ISIS και έγινε ο πιο υψηλόβαθμος Αμερικανός τζιχαντιστής.
Βασική του αρμοδιότητα ήταν η προπαγάνδα και τα περιοδικά της οργάνωσης, με στόχο τη στρατολόγηση νέων μελών.
Μόλις επέστρεψε στην Αμερική, η Τάνια ανακρίθηκε από τις μυστικές υπηρεσίες και αφέθηκε ελεύθερη. Όπως δήλωσε:  «Είχα κάνει αυτά τα παιδιά για έναν λόγο και μόνο, για να υπηρετούν τον Θεό ως μουσουλμάνοι, ως μουτζαχεντίν. Τώρα δεν ήξερα τι να τα κάνω».
Πήρε διαζύγιο από τον πρώτο της σύζυγο και είπε στα παιδιά της ότι ο μπαμπάς τους έχει περάσει στη Σκοτεινή Πλευρά της Δύναμης». «Τους είπα ότι η μαμά ήταν και αυτή μέλος της Σκοτεινής Πλευράς, αλλά τώρα είναι μια σκοτεινή Τζεντάι» ανέφερε.
Την ανατροφή των παιδιών ανέλαβαν οι παππούδες τους, όμως συνεχίζει να έχει επαφή μαζί τους.
Με τον τωρινό της σύζυγο Κρεγκ
Όπως είπε: «Πήγα στην ιστοσελίδα γνωριμιών Match, έγραψα: “Έχω τέσσερα παιδιά, ο σύζυγός μου με παράτησε για να πάει να γίνει ο επόμενος Οσάμα μπιν Λάντεν”. Είχα 1.300 απαντήσεις».
Μετά από 24 ώρες συνάντησε τον νέο της σύζυγο, Κρεγκ, που εργάζεται στον χώρο του ΙΤ.
Η πανέμορφη «Πρώτη κυρία του ISIS» ονομάζεται Τάνια Γεωργελά!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Η πανέμορφη «Πρώτη κυρία του ISIS» ονομάζεται Τάνια Γεωργελά! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet