Θα καθόσασταν ποτέ σε μια τουαλέτα φτιαγμένη από τσάντες Louis Vuitton; Πόσο κοστίζει;

Κυριακή, Νοεμβρίου 12, 2017

Η παράξενη τουαλέτα της Ίλλμα Γκορ. Φωτογραφία: Facebook/IllmaGore
Θα τολμούσατε ποτέ να καθίσετε σε μια τουαλέτα φτιαγμένη από τσάντες Louis Vuitton; Εάν η σκέψη έχει περάσει από το μυαλό σας, η καλλιτέχνης Ιλλμα Γκόρ είναι έτοιμη να κάνει το όνειρό σας πραγματικότητα.
Η Ίλλμα εργάστηκε για την κατασκευή της για τρεις μήνες και χρησιμοποίησε 24 διαφορετικές τσάντες αξίας 15.000 δολαρίων συνολικά, συμπεριλαμβανομένης μιας βαλίτσας αξίας 3.000 δολαρίων, προκειμένου να φτιάξει μια πλήρως λειτουργική τουαλέτα.
Κάθε κομμάτι που χρησιμοποίησε προήλθε από το site Tradesy και η ίδια η τουαλέτα αυτή τη στιγμή εκτίθεται στο εκθεσιακό κέντρο Tradesy της Σάντα Μόνικα στην Καλιφόρνια.
Αν νιώθετε πως θέλετε να κάνετε μια αλλαγή στο μπάνιο σας και δεν ξέρετε πώς να ξοδέψετε τα χρήματά σας, τότε η μοναδική αυτή τουαλέτα μπορεί να γίνει δική σας για 100.000 δολάρια.
Σε περίπτωση πάντως που μπορεί να αναρωτιέστε, η πολυτελής τουαλέτα δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ, αν και σύμφωνα με την Γκορ, «πολλοί προσφέρθηκαν».


Θα καθόσασταν ποτέ σε μια τουαλέτα φτιαγμένη από τσάντες Louis Vuitton; Πόσο κοστίζει;
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Θα καθόσασταν ποτέ σε μια τουαλέτα φτιαγμένη από τσάντες Louis Vuitton; Πόσο κοστίζει; | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet