Καρφιά Ντορέττας σε Βασάλο on camera! Τι συνέβη;

Πέμπτη, Νοεμβρίου 30, 2017

Καρφιά Ντορέττας σε Βασάλο on camera! Τι συνέβη;

Η ερώτηση που ενόχλησε τον πρώην «Survivor» και η απάντησή του – Πώς ηρέμησαν τα πνεύματα;

Η παρουσία του Κωνσταντίνου Βασάλου στην εκπομπή «Εδώ» του ΣΚΑΪ έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού από όλες σχεδόν τις εκπομπές και τις ιστοσελίδες.
Εκτός από την τηλεοπτική απειρία και την ελκυστική εμφάνιση, αυτό που σχολιάζεται είτε χιουμοριστικά είτε αιχμηρά είναι το γεγονός ότι ο πρώην παίκτης του “Survivor” μιλά και κινείται ελάχιστα κατά την διάρκεια της εκπομπής. 
Εν μέρει δικαιολογημένα καθώς δεν προέρχεται από τον χώρο του lifestyle ωστόσο δείχνει έντονη επιθυμία να γίνει αναπόσπαστο μέλος του…
Φαίνεται όμως πως δεν έχει αυτή την άποψη για τον Κωνσταντίνο Βασάλο μόνο ο “ανταγωνισμός” αλλά και η παρουσιάστρια της εκπομπής, Ντορέττα Παπαδημητρίου.
Πώς αλλιώς να ερμηνευθεί η ερώτηση που του απηύθυνε στο «Εδώ» της Πέμπτης: «Τον ξέρεις τον Στέλιο Μάινα, εσύ, Κωνσταντίνε;» προλογίζοντας βίντεο με συνέντευξη του εξαιρετικού ηθοποιού και υπονοώντας πως ο πανελίστας της αγνοεί βασικά πρόσωπα και πράγματα.
Ο Κωνσταντίνος Βασσάλος ενοχλημένος, απάντησε «Χαζή ερώτηση, φυσικά και τον ξέρω. Είναι σα να σε ρωτάω εγώ, “Τον ξέρεις τον Χάρη Ρώμα;”».
Το κλίμα ηρέμησε όταν αμφότεροι άρχισαν να αστειεύονται ωστόσο ήταν αργά για να διαψευστούν οι αυθόρμητες αντιδράσεις…
Πηγή: Πρώτο Θέμα
Καρφιά Ντορέττας σε Βασάλο on camera! Τι συνέβη;
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Καρφιά Ντορέττας σε Βασάλο on camera! Τι συνέβη; | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet