Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Συγκινημένη στην παράσταση που αφιέρωσε στην μνήμη της Ζωής Λάσκαρη! [pics,vid]

Παρασκευή, Νοεμβρίου 24, 2017

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Συγκινημένη στην παράσταση που αφιέρωσε στην μνήμη της Ζωής Λάσκαρη! [pics,vid]
Με συγκίνηση και μια μελαγχολία στο βλέμμα για το χαμό της πολυαγαπημένης της μητέρας Ζωής Λάσκαρη ανέβηκε και πάλι στη σκηνή της Αθηναΐδας η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Η κόρη της αείμνηστης Ζωίτσας αποφάσισε να ανεβάσει την τελευταία θεατρική παράσταση που είχε οραματιστεί η μητέρα της και να την αφιερώσει στη μνήμη της.

Είμαστε όλοι πολύ συγκινημένοι. Έχουμε περάσει πολλά και περιμέναμε την πρεμιέρα της παράστασης. 

Η μαμά μου άλλωστε, είναι εδώ πέρα, είναι μέσα μου, είναι παντού. Πάμε στο καμαρίνι της μητέρας μου και κάνουμε όλοι μαζί “ζντο Ζωή” για να μας δώσει ενέργεια”, αποκάλυψε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, μιλώντας στις κάμερες.

Μιλώντας για την απουσία της μητέρας της, η Μαρία Ελένη αποκάλυψε πως της λείπει πολύ: “Και θα κλάψω και... Δεν θέλω να με πάρει όμως από κάτω. Δεν θα την ξεχάσω ποτέ, αλλά δεν θέλω να νιώθω αρνητικά για ό,τι έγινε”.


Στο πλευρό της, στην πρεμιέρα της παράστασης που είναι αφιερωμένη στην αξέχαστη ηθοποιό ήταν ο σύντροφός της Μάκης Σούλης, τον οποίο ανέβασε στη σκηνή στο τέλος της παράστασης, αλλά και ο πατέρας της Αλέξανδρος Λυκουρέζος που είναι πάντα στο πλευρό της.


Λίγα λόγια για την παράσταση:
Η Λούση είναι χήρα και ζει αποκομμένη από τον έξω κόσμο σε μια μονοκατοικία, την οποία κινδυνεύει να χάσει. Ο θυμός της δεν την αφήνει να βρει πια καμία χαρά στη ζωή της.

Αρνείται κάθε επαφή ακόμα και με την κόρη της. Μοναδική συντροφιά της μια βουκαμβίλια και μια καταθλιπτική γειτόνισσα.Ένα παράξενο δέμα που βρίσκει κρυμμένο στη βουκαμβίλια της θα γίνει το βασικό συστατικό σε μια περιπέτεια, στην οποία ανακατεύονται ένας άνεργος ηθοποιός, μια βασίλισσα της νύχτας, ένας ατάλαντος κακοποιός και μια ατζαμού μυστική αστυνομικός σαν τα υλικά ενός κέικ, που θα φέρει και πάλι τη χαρά στη ζωή της Λούση.


Πρωταγωνιστούν αλφαβητικά: Βίβιαν Κοντομάρη, Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου, Φωτεινή Ντεμίρη, Ορφέας Παπαδόπουλος, Ελευθερία Ρήγου, Δημήτρης Τσέλιος. Φιλική συμμετοχή: Κατερίνα Ζαρίφη.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος
Ρεπορτάζ: Άννα Κοντογιάννη

tlife.gr
Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Συγκινημένη στην παράσταση που αφιέρωσε στην μνήμη της Ζωής Λάσκαρη! [pics,vid]
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Συγκινημένη στην παράσταση που αφιέρωσε στην μνήμη της Ζωής Λάσκαρη! [pics,vid] | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet