Το ΕΥΛΟΓΟ ΕΡΩΤΗΜΑ από την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: ”Γιατί να μιλήσει κάποιος για σεξουαλική παρενόχληση μετά από 20 χρόνια;”

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 20, 2017

Το ΕΥΛΟΓΟ ΕΡΩΤΗΜΑ από την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: ”Γιατί να μιλήσει κάποιος για σεξουαλική παρενόχληση μετά από 20 χρόνια;”
Καλεσμένη στο Πρω1νό βρέθηκε τη Δευτέρα η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και μίλησε για όλους και για όλα. Με αφορμή το σκάνδαλο με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις του Harvey Weinstein σε ηθοποιούς του Hollywood η Φαίη μας την ρώτησε τη γνώμη της.
Η αγαπημένη ηθοποιός τοποθετήθηκε σχετικά: ”Δεν καταλαβαίνω ποιός ο λόγος αυτή τη χρονική στιγμή. Πιο καίριο είναι όταν συμβαίνει να βγεις να το πεις αλλά οκ μάλλον τότε δεν έχεις τα κότσια να βγεις και να το κάνεις. Αν έχουν περάσει 20 χρόνια… ξέρω εγώ… Ποτέ δεν είναι αργά βέβαια”.
Αμέσως μετά η Φαίη μας την ρώτησε αν της έχει συμβεί κάτι παρόμοιο με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου να αποκαλύπτει: ”Μου έχει τύχει να με φλερτάρουν στη δουλειά… Με κάποιο τρόπο να είναι πιεστικοί αλλά το όχι μου το δέχτηκαν πολύ καλά”.Το ΕΥΛΟΓΟ ΕΡΩΤΗΜΑ από την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: ”Γιατί να μιλήσει κάποιος για σεξουαλική παρενόχληση μετά από 20 χρόνια;”
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Το ΕΥΛΟΓΟ ΕΡΩΤΗΜΑ από την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: ”Γιατί να μιλήσει κάποιος για σεξουαλική παρενόχληση μετά από 20 χρόνια;” | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet