30+ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΟΡΟΦΗΣ

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 07, 2017

Eντυπωσιακός τρόπος για να προσθέσετε γιορτινήατμόσφαιρα σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού αλλά κυρίως στην τραπεζαρία ή το καθιστικό. 

Οι κρεμαστές από την οροφή συνθέσεις-στεφάνια, δεν έχουν καμιά διαφορά με τα αντίστοιχα που -που προορίζονται για τοίχους ή επιτραπέζιες διακοσμήσεις εκτός από το ότι θα πρέπει να δημιουργήσετε μια βάσηστήριξης είτε με ένα γάντζο στο ταβάνι απ΄όπου με κορδέλες ή σκοινάκι θα κρεμάσετε τις συνθέσεις, είτε ακόμη πρακτικότερο χρησιμοποιώντας ως βάση φωτιστικά που το μέγεθος και το σχήμα τους προσφέρονται για τέτοιου είδους διακοσμήσεις. 
Ανάλογα με το ύψος που θα τοποθετηθεί μια τέτοια σύνθεση, εάν βρίσκεται πάνω από τραπέζι κλπ. προσαρμόστε και τα στοιχεία που θα χρησιμοποιήσετε και που εκτός της πρασινάδαςμπορεί να είναι μπάλες και κάθε είδους κρεμαστά στολίδια, ενώ και τα χριστουγεννιάτικα φωτάκιαμπαταρίας είναι ιδανικά για αυτού του τύπου τις διακοσμήσεις. 
pot.com/-mqPEeIVAxJc/WieHe6VZn0I/AAAAAAABaQM/Oav7pckg0AAWBXAxcaVjZNFeInT6Am68ACLcBGAs/s400/33%2B%25287%2529.jpg" width="320">30+ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΟΡΟΦΗΣ
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

30+ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΟΡΟΦΗΣ | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet