«Καραντίνα» για τους Ελληνες επιβάτες και στα αεροδρόμια των Βρυξελλών

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 06, 2017

«Καραντίνα» για τους Ελληνες επιβάτες και στα αεροδρόμια των Βρυξελλών
Σε αυστηρότατους ελέγχους υποβάλλονται οι Ελληνες επιβάτες και στα αεροδρόμια των Βρυξελλών μετά την αντίστοιχη «καραντίνα» από την Γερμανία, υπό τον φόβο εισόδου παράτυπων μεταναστών με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα σε ευρωπαϊκές χώρες.
Μάλιστα, «θύματα» των αυστηρότατων ελέγχων έπεσε χθες το βράδυ, μια ομάδα Ελλήνων ευρωβουλευτών που ταξίδευαν προς την Αθήνα από την βελγική πρωτεύουσα.
Συνεπιβάτες στην πτήση ήταν και οι ευρωβουλευτές Γιώργος Κύρτσος, Σοφία Σακοράφα, Στέλιος Κούλογλου, Δημήτρης Παπαδημούλης, Νότης Μαριάς, Νίκος Ανδρουλάκης και Γιώργος Επιτήδειος.
Με έντονο τρόπο πολλοί εξ αυτών αντέδρασαν με αναρτήσεις τους στο twtitter.
Ο Γιώργος Κύρτσος
«Συνεχίζεται ο ευρωπαϊκός διασυρμός μας εξαιτίας της αδυναμίας της κυβέρνησης να ελέγξει τα βιομηχανικής κλίμακας κυκλώματα παραγωγής πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων στην Ελλάδα. Χθες είχαμε ελέγχους διαβατηρίων των επιβατών της Aegean και στις Βρυξέλλες, καρδιά της Ε.Ε.».
Η Σοφία Σακοράφα
«Κερδίζει σε αξιοπιστία η Ελλάδα. Μετά τη Γερμανία και το Βέλγιο αγνοεί τη Σένγκεν και μας ελέγχει στις πτήσεις. #Brussels_Airport #Schengen #Gr»
Ο Νότης Μαριάς
«Μετά τη γερμανική καραντίνα, τώρα και βελγική καραντίνα στους Έλληνες επιβάτες στα βελγικά αεροδρόμια. Καταγγέλλω τον παράνομο διαβατηριακό έλεγχο πριν λίγο, στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών στους επιβάτες της Aegean 622 Αθήνα-Βρυξέλλες. Καταθέτω κατεπείγουσα ερώτηση στην Κομισιόν».
Σε δηλώσεις του στην Καθημερινή ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε: «Κάθε κράτος μέλος έχει τη δυνατότητα για δειγματοληπτικούς ελέγχους. Είναι κάτι νόμιμο. Το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα οι έλεγχοι αυτοί αυξάνονται σε επιβάτες προερχόμενους από την Ελλάδα και γίνονται εκτός από την Γερμανία και σε Βέλγιο και Γαλλία, αποδεικνύει ότι υπάρχει πρόβλημα».

«Καραντίνα» για τους Ελληνες επιβάτες και στα αεροδρόμια των Βρυξελλών
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

«Καραντίνα» για τους Ελληνες επιβάτες και στα αεροδρόμια των Βρυξελλών | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet