Η εντυπωσιακή φωτογράφιση της Μαρίας Μπεκατώρου με τους κούκλους γιους της!

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 21, 2017

Η εντυπωσιακή φωτογράφιση της Μαρίας Μπεκατώρου με τους κούκλους γιους της!
Η εντυπωσιακή φωτογράφιση της Μαρίας Μπεκατώρου με τους κούκλους γιους της!Η Μαρία Μπακοδήμου φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά παρέα με τους γιους της για το χριστουγεννιάτικο τεύχος του HELLO!
Η κριτής του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο φωτογραφήθηκε με τα αγόρια της, Νικήτα και Άρη όπου μεταξύ άλλων μίλησε για το ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της, για τα παιδιά της αλλά και για τον πρώην άνδρα της, Δημήτρη Αργυρόπουλο.
«Μεγαλώνοντας χάνεις πράγματα που έχεις όταν είσαι 25 χρονών, όπως είναι τα νιάτα, η φρεσκάδα και η ανεμελιά, κερδίζεις όμως μια ισορροπία και μια γλύκα που δεν την είχες παλαιότερα, που ήσουν πιο ταραγμένος μέσα σου και όλο αυτό έβγαινε προς τα έξω. 
Ο έρωτας δε νομίζω ότι θα πάψει ποτέ να υφίσταται στη ζωή μου, ακόμη και 90 ετών να φτάσω! Έχω ερωτευτεί πολύ και χαίρομαι ιδιαίτερα γι’ αυτό. Γενικά, νομίζω ότι το να ερωτευτείς δεν είναι τόσο δύσκολο όσο το να αγαπήσεις» εξομολογείται η Μαρία Μπακοδήμο!
Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε επίσης πως: «Ο μικρός μου γιος, ο Άρης, δεν είχε καν γεννηθεί όταν χώρισα. Γέννησα ένα μήνα μετά. Ένιωθα ότι θα ζούσα καλύτερα αν χώριζα. Είχα μια σχέση με τον μπαμπά τους, που παρόλη την αγάπη, επειδή ήμασταν και οι δύο πάρα πολύ ανώριμοι-λίγο περισσότερο εκείνος- είχε πολλές εντάσεις που με κούραζαν, με ταλαιπωρούσαν και με πονούσαν».
Η εντυπωσιακή φωτογράφιση της Μαρίας Μπεκατώρου με τους κούκλους γιους της!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Η εντυπωσιακή φωτογράφιση της Μαρίας Μπεκατώρου με τους κούκλους γιους της! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet