Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Ο χωρισμός μου ήταν ένα δυνατό γεγονός. Δεν είμαι καλά»!

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 21, 2017

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Ο χωρισμός μου ήταν ένα δυνατό γεγονός. Δεν είμαι καλά»!

Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν την Πέμπτη ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό του από τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε στη Φαίη Σκορδά: «Ήταν κάτι ξαφνικό και προσπάθησα να το διαχειριστώ όσο καλύτερα μπορούσα. Προσπαθώ να διαχειριστώ την προσωπική μου ζωή μέσα σε όλο αυτό που ζω σε αυτή τη δουλειά. 


Είναι μια δουλειά εξωστρεφής και τα πράγματα, λίγο έως πολύ, μαθαίνονται. Δεν κρύφτηκα ποτέ στη ζωή μου, δεν απέφευγα το οτιδήποτε και σε αυτό ήμουν τίμιος. 

Γενικά, συνειδητοποίησα αρκετά πράγματα από αυτό το γεγονός σε σχέση με αυτό το πράγμα που γίνεται γύρω από τη δουλειά. Αυτό που συνέβη, έγινε, και πρέπει να το αντιμετωπίσω. Δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω για κάποια πράγματα γιατί είναι γνωστά, αλλά μέχρι εκεί. 

Στην κακιά στιγμή θα έχεις το κακό αντίκτυπο. Εννοείται ότι στεναχωρήθηκα. Στεναχωρήθηκα για μένα, για τον άλλον άνθρωπο και για τους ανθρώπους τους δικούς μας. Υπάρχει στεναχώρια και λύπη, αυτό δεν φεύγει. Ήταν ένα δυνατό γεγονός…»!Και συνέχισε λέγοντας: «Νομίζω ότι θα είναι μια καλή αφορμή να μιλήσω με έναν πιο ειδικό για πράγματα τα οποία αφορούν την προσωπική μου ζωή. Είναι κάτι που νομίζω ότι μέσα στο 2018 θα αρχίσω να το δουλεύω. 


Δεν το κάνω γιατί πιστεύω ότι δεν είμαι καλά, ίσως μου δώσει κάποια "κλειδιά" τα οποία εγώ δεν τα γνωρίζω. Ξαφνικά έρχονται κάποια γεγονότα που καθρεφτίζουν πράγματα όλης της ζωής σου».

Δείτε όλα όσα εξομολογήθηκε ο ηθοποιός στο «Πρωινό»...Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Ο χωρισμός μου ήταν ένα δυνατό γεγονός. Δεν είμαι καλά»!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Ο χωρισμός μου ήταν ένα δυνατό γεγονός. Δεν είμαι καλά»! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet