Σοβαρά προβλήματα στον γάμο του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου

Τρίτη, Δεκεμβρίου 19, 2017

Σοβαρά προβλήματα στον γάμο του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, που υποδύεται τον μεγάλο λογοτέχνη στην ταινία του Σμαραγδή, έχει σοβαρά προβλήματα στον γάμο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο κινηματογραφικός Καζαντζάκης του Γιάννη Σμαραγδή και η Κατερίνα Παπαδάκη, που είναι μαζί αρκετά χρόνια κι έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, αντιμετωπίζουν το τελευταίο διάστημα σοβαρή κρίση στη σχέση τους. 


Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, μάλιστα, μας μετέφερε με επιφύλαξη ότι τα προβλήματά τους φαντάζουν αξεπέραστα και ότι σκέφτονται ακόμη και το διαζύγιο. Σε κάθε περίπτωση, προτεραιότητα και των δύο συντρόφων είναι τα δύο παιδιά τους και η διασφάλιση της ψυχικής τους ηρεμίας. Με γνώμονα αυτό, λοιπόν, φροντίζουν οι όποιες διαφορές τους να μην παίρνουν διαστάσεις, αλλά ούτε και δημοσιότητα.

Την ίδια ώρα, οι δικοί τους άνθρωποι προσπαθούν να συμβιβάσουν τα πράγματα, προκειμένου το ζευγάρι να τα ξαναβρεί. Ωστόσο, όπως αναφέρει στην «Espresso» η ίδια πηγή από το περιβάλλον τους, κάτι τέτοιο φαίνεται μάλλον δύσκολο.govastileto.gr
Σοβαρά προβλήματα στον γάμο του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Σοβαρά προβλήματα στον γάμο του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet