Μαίρη Συνατσάκη: “Ενοχλήθηκα που έβγαλαν τον Σπύρο σνομπ”!

Σάββατο, Δεκεμβρίου 02, 2017

Μαίρη Συνατσάκη: “Ενοχλήθηκα που έβγαλαν τον Σπύρο σνομπ”!
Μπορεί ο σύντροφός της Σπύρος Χατζηαγγελάκης να μπήκε στο “μάτι” των δημοσιογράφων μετά τις δηλώσεις του στην πρεμιέρα της παράστασής του για την Μαίρη Συνατσάκη η γνωστή παρουσιάστρια και πρωταγωνίστρια του Hair, όμως, στηρίζει τον σύντροφό της και ξεκαθαρίζει γιατί εκείνος είναι πιο διστακτικός με την έκθεση της προσωπικής του ζωής στα media.

“Όλο αυτό με τις κάμερες και τα μικρόφωνα είναι ένα πράγμα που δεν του αρέσει και δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί. Ποτέ δεν ήταν μέσα σε αυτό που λέμε σόουμπιζ, ούτε τον ενδιαφέρει να είναι. 

Ακόμα και στην πρεμιέρα του στο θέατρο, όπου είχαν έρθει κάμερες, προσπάθησε να αποφύγει τις προσωπικές ερωτήσεις. Τον κατανόησα πλήρως και ενοχλήθηκα που τον έβγαλαν σνομπ. 

Όμως, επειδή έχω κάνει τη συγκεκριμένη δουλειά, το μόνο που με ένοιαζε ήταν να μη στενοχωρηθεί. Και δεν στενοχωρήθηκε”, δηλώνει στο People και τον Μαρίνα Βιθούλκα, η Μαίρη Συνατσάκη.


Στο παρελθόν έχει τύχει να εντοπίσουν paparazzi στις διακοπές τους και να αισθανθεί ο σύντροφός της άβολα; “Ναι, είδαμε φωτογράφο που προσπαθούσε να μας τραβήξει. 

Η αντίδρασή μας ήταν να μαζέψουμε τα πράγματά μας και να φύγουμε. Το μόνο που κατάφερε ήταν να μας χαλάσει τα σχέδια εκείνης της ημέρας”.

Διάβασε περισσότερα στο People, που κυκλοφορεί την Κυριακή, με το Πρώτο Θέμα.

Μαίρη Συνατσάκη: “Ενοχλήθηκα που έβγαλαν τον Σπύρο σνομπ”!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Μαίρη Συνατσάκη: “Ενοχλήθηκα που έβγαλαν τον Σπύρο σνομπ”! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet