Μαυρίδης κατά Αποστολίας Ζώη στο Nomads! "Δεν τη συμπαθώ, δεν τη γουστάρω…"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 05, 2017

Μαυρίδης κατά Αποστολίας Ζώη στο Nomads! "Δεν τη συμπαθώ, δεν τη γουστάρω…"
Ψήφισα τον Αλεξάνδρου γιατί δυστυχώς δεν μπορούσα να ψηφίσω την Αποστολία, κέρδισε άξια την ασυλία, μπράβο της που υπερασπίστηκε τον εαυτό της με τον καλύτερο τρόπο. Δεν τη συμπαθώ, δεν τη γουστάρω, όπως το έχω πει πάρα πολλές φορές και είναι η αλήθεια μου αυτή. Ψήφισα τον Δημήτρη, τον αμέσως επόμενο που θεωρώ στην ίδια συνομοταξία
Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Αποστολία Ζώη είναι ξένα σώματα ο ένας για τον άλλον. Οι σχέσεις τους στο Nomads έχουν χειροτερέψει και πλέον δεν έχουν ούτε τυπικά μεταξύ τους. Ο γνωστός tattoo artist, μάλιστα, στο χθεσινό επεισόδιο, έδειξε γι’ ακόμα μία φορά την αντιπάθειά του προς το πρόσωπο της συμπαίκτριάς του.
«Δεν έχω ιδέα τι έχει στο μυαλό του ο Γιώργος. Το μόνο που ξέρω είναι ότι, ειδικά την τελευταία εβδομάδα, είναι πολύ αλλιώς απέναντί μου και δεν υπάρχει ούτε το τυπικό και είναι πολύ άσχημο να γίνεται όλο αυτό απέναντί μου. Δεν νομίζω ότι το αξίζω αυτό που συμβαίνει και δεν νομίζω ότι είναι η πραγματικότητα γιατί εδώ μέσα είναι όλα διογκωμένα. Με κούρασε αυτό το πράγμα την τελευταία εβδομάδα, δέχτηκα πολύ μεγάλη πίεση και τιμωρήθηκα πάρα πολύ για μία παρεξήγηση. Είμαι τρομαγμένη από αυτή την εξέλιξη και δεν θέλω να συμμετέχω πουθενά», είπε η Αποστολία Ζώη.

Δείτε όλα όσα είπαν οι δυο τους στο Nomads…


Μαυρίδης κατά Αποστολίας Ζώη στο Nomads! "Δεν τη συμπαθώ, δεν τη γουστάρω…"
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Μαυρίδης κατά Αποστολίας Ζώη στο Nomads! "Δεν τη συμπαθώ, δεν τη γουστάρω…" | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet