Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο σύζυγός της στο πλευρό της, στην θεατρική της πρεμιέρα! [pics]

Σάββατο, Δεκεμβρίου 02, 2017

Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο σύζυγός της στο πλευρό της, στην θεατρική της πρεμιέρα! [pics]
Η Κατερίνα και ο Παναγιώτης είχαν γνωριστεί πέντε χρόνια πριν αποφασίσουν να γίνουν ζευγάρι, μέσω κοινής παρέας. 

Μπορεί να είχαν συναντηθεί αρκετές φορές και να είχαν ανταλλάξει μόνο ένα “γεια”, αλλά ένα βράδυ είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα, κάτι που τους έκανε να συνειδητοποιήσουν το πόσο ταιριάζουν μεταξύ τους! 

Λίγους μήνες μετά, η ηθοποιός έμεινε έγκυος απέκτησαν τον Μάξιμο και ξεκίνησε η κοινή τους ζωή. 
 
Δες όλες τις φωτογραφίες:
 

 
 
 
Λίγα λόγια για την παράσταση:
 
Σε μια εποχή εξυπηρέτησης συμφερόντων και χρεών, εμείς αποφασίσαμε να εξ-υπηρετούμε την τέχνη της κωμωδίας, να εξ-υπηρετήσουμε τους κώδικες του πιο ξέφρενου θεατρικού είδους, της Commedia dell’ arte, να εξ-υπηρετήσουμε τον Goldoni και ταυτόχρονα να εξ-υπηρετήσουμε τις ψυχές μας και την εποχή μας.
 
Οι υπηρέτες το κατάλαβαν πια πώς είναι υπηρέτες. Το ένιωσαν στο πετσί τους και δεν ξέρουν -ακόμα – τι να κάνουν με αυτή τη συνειδητοποίηση. Γι αυτό κάνουν θέατρο. Θα μπορέσει κάποιος με τη μάσκα του υπηρέτη να γκρεμίσει την σκουριασμένη τραμπάλα;
 
Η ομάδα μας ασχολείται πρώτη φορά με μια καθαρόαιμη κωμωδία ανιχνεύοντας το βάθος του συγκεκριμένου θεατρικού είδους που έχει χάσει λίγο τη βαθιά του αξία. Την ουσιαστική του χρησιμότητα να κινητοποιεί, να προβληματίζει και να καταπραΰνει τις ταλαιπωρημένες συνειδήσεις της εποχής μας.

tlife.gr
Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο σύζυγός της στο πλευρό της, στην θεατρική της πρεμιέρα! [pics]
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο σύζυγός της στο πλευρό της, στην θεατρική της πρεμιέρα! [pics] | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet