Πάνος Μουζουράκης & Μαρία Σολωμού: Βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι της showbiz!

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 20, 2017

Πάνος Μουζουράκης & Μαρία Σολωμού: Βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι της showbiz!
Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr τον Πάνο Μουζουράκη με τη σύντροφό του, Μαρία Σολωμού πιο ερωτευμένους από ποτέ!


Το αγαπημένο ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετο και διασκέδασαν χορεύοντας με τις επιτυχίες των δύο καλλιτεχνών μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
 
Η ηθοποιός πρόσφατα βρέθηκε καλεσμένη στο late night show του Γιώργου Λιάγκα και απάντησε μεταξύ άλλων και στις φήμες περί χωρισμού από τον Πάνο Μουζουράκη που υπήρχαν από το καλοκαίρι.
Όπως τόνισε, αυτή τη στιγμή είναι μαζί, ωστόσο, ο Πάνος Μουζουράκης θα φύγει τον Φεβρουάριο για την Αμερική. «Ναι, είμαστε μαζί. 
Εν πάση περιπτώσει, δεν έχω κανένα λόγο να απαντήσω σε κάτι, το οποίο το θεωρώ αυτονόητο και το οποίο στηρίζεται σε κάτι, το οποίο κάποιοι δεν είχαν δουλειά το καλοκαίρι και είπαν "α, η Σολωμού στην Αντίπαρο. Γιατί δεν είναι ο Μουζουράκης μαζί; Άρα χώρισαν".

Σε ένα μήνα κλείνουμε οκτώ χρόνια. 100.000 κρίσεις, όχι μία και δύο. Αλλά γιατί δεν συμπίπτουν οι κρίσεις μας με τους ανθρώπους που τις γράφουν; Θυμώνω με αυτό. Αυτή η παραφιλολογία ξεκίνησε από λάθος βάση όλη και χτίστηκε ένα βουνό γύρω από αυτό. Εμείς δεν είπαμε κουβέντα και χτιζόταν όλο αυτό και αυτό με τσαντίζει.

Ο Πάνος θα φύγει τον Φεβρουάριο και προετοιμαζόμαστε ψυχολογικά από πέρυσι. Μου είπε να πάω μαζί του και είπα "όχι”, λόγω του παιδιού. Δεν μπορώ να προεξοφλήσω κάτι τώρα, δηλαδή, "θα χωρίσουμε", "όχι, δεν θα χωρίσουμε"», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Σολωμού.
govastileto.gr
Πάνος Μουζουράκης & Μαρία Σολωμού: Βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι της showbiz!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Πάνος Μουζουράκης & Μαρία Σολωμού: Βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι της showbiz! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet