Εταιρεία εσωρούχων δημιούργησε το πιο καuτο Χριστουγεννιάτικο σποτ που έχετε δει ποτέ!

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 06, 2017

Εταιρεία εσωρούχων δημιούργησε το πιο «kinky» χριστουγεννιάτικο σποτ που έχετε δει ποτέ!Δονητές, προκλητικά τάνγκα και χειροπέδες πρωταγωνιστούν στο κλιπ, υπό τη συνοδεία μιας πρωτότυπης διασκευής ενός χριστουγεννιάτικου τραγουδιού

Ξεχάστε τις χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις που περιλαμβάνουν αρκουδάκια, γνωστούς χαρακτήρες από παραμύθια και χαρούμενες οικογένειες δίπλα στο τζάκι.
Η εταιρεία εσωρούχων Coco de Mer, γνωστή για τα άκρως αισθησιακά διαφημιστικά της σποτ, δεν θα μπορούσε φυσικά να παρουσιάσει μια τόσο αθώα διαφημιστική καμπάνια για τις φετινές γιορτές.
Επίσης, ήθελε απεγνωσμένα να ξεφύγει από το κλισέ της ξανθιάς καλλονής που φοράει κόκκινα εσώρουχα, σκουφάκι και κάθεται στην αγκαλιά του Άι Βασίλη. Τι σκέφτηκε λοιπόν να κάνει;
Μα να δημιουργήσει το πιο kinky γιορτινό σποτ που έκανε ποτέ την εμφάνισή του την περίοδο των γιορτών. Σε αυτό πρωταγωνιστούν καλλίγραμμες καλλονές με σeξι εσώρουχα, δεμένα μάτια και όρεξη για «πειραματισμούς».
Κεντρικό ρόλο κατέχουν όμως και οι χειροπέδες, οι δονητές, τα μαστίγια αλλά και μία γαλοπούλα που απολαμβάνει ένα… αισθησιακό μασάζ.
Όλα αυτά με τη μουσική υπόκρουση μιας άκρως πρωτότυπης διασκευής του κλασικού χριστουγεννιάτικου τραγουδιού «12 days of Christmas».
Under the mistletoe: The 'two days of Christmas' features two women wearing lacy thongs
Twinkling: One scene shows a woman draped in fairy lights - but very little else
Naughty or nice? One shot for '10 latex stockings' shows women wielding leather whips
Causing a stir: A woman pops a bottle of Champagne while wearing a silky nightdress
Bedroom antics: The video also shows a blindfolded woman being fed whipped cream


Εταιρεία εσωρούχων δημιούργησε το πιο καuτο Χριστουγεννιάτικο σποτ που έχετε δει ποτέ!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Εταιρεία εσωρούχων δημιούργησε το πιο καuτο Χριστουγεννιάτικο σποτ που έχετε δει ποτέ! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet