Σήμερα η κατάδυση με το υποβρύχιο ΠΙΠΙΝΟΣ για 16 τυχερούς μαθητές

Παρασκευή, Ιανουαρίου 05, 2018

Σήμερα η κατάδυση με το υποβρύχιο ΠΙΠΙΝΟΣ για 16 τυχερούς μαθητές

Ανάμεσα στους τυχερούς μαθητές/μαθήτριες βρίσκονται δύο παιδιά από τη Σύμη και τέσσερα από τη Μάνδρα που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες.

Σήμερα το πρωί οι κληρωθέντες-εισες, μαζί με τους συγγενείς τους θα επισκεφθούν το Ναύσταθμο Σαλαμίνας, όπου θα τους υποδεχθεί ο Αρχηγός Στόλου αντιναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος.

Το ταξίδι τους θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και θα πλεύσουν στον κόλπο Μεγάρων. Την ίδια ώρα οι συγγενείς τους θα ξεναγηθούν από τον Αρχηγό Στόλου στο Ναύσταθμο και σε πλοία του Στόλου (υποβρύχιο, φρεγάτα κλπ) και μετά το τέλος του ταξιδιού των παιδιών τους θα τους παραθέσει γεύμα.

 Η επίσκεψή τους θα ολοκληρωθεί με την επίδοση αναμνηστικών.
Ανάμεσα στους τυχερούς μαθητές/μαθήτριες βρίσκονται 2 παιδιά από τη Σύμη και τέσσερα από τη Μάνδρα που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες.

Η κλήρωση για την επιλογή τους έγινε στις 5 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο της συναυλίας που διοργάνωσε το Πολεμικό Ναυτικό προς τιμήν των οικογενειών του προσωπικού του, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με την ευκαιρία του εορτασμού του προστάτη του Όπλου Αγίου Νικολάου.
Σήμερα η κατάδυση με το υποβρύχιο ΠΙΠΙΝΟΣ για 16 τυχερούς μαθητές
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Σήμερα η κατάδυση με το υποβρύχιο ΠΙΠΙΝΟΣ για 16 τυχερούς μαθητές | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet