Απαντήστε σωστά στις 3 ερωτήσεις παγίδες όταν πάτε να ζητήσετε δουλειά

Κυριακή, Ιανουαρίου 07, 2018

Απαντήστε σωστά στις 3 ερωτήσεις παγίδες όταν πάτε να ζητήσετε δουλειά
Μελετήστε αυτές τις έξυπνες απαντήσεις σε συνηθισμένες ερωτήσεις-παγίδες κατά τη διάρκειας της συνέντευξης.Αποφύγετε να αναφέρετε...αρνητικά στοιχεία σας (π.χ. «Είμαι ακατάστατη»), λέει ο Τόνι Μπεσάρα, συγγραφέας του Acing the Interview.

Αντίθετα, μοιραστείτε μια λεπτομέρεια για την οποία μπορείτε να αστειευτείτε («Φτιάχνω πολύ κακό καφέ»). Έπειτα, χαμογελάστε και θα κάνει το ίδιο και ο άλλος.«Πού πιστεύεις ότι θα βρίσκεσαι σε 5 χρόνια;».

Αυτός που σας παίρνει συνέντευξη είναι πιθανό να αποτιμήσει την αφοσίωσή σας στην εταιρεία. Καταστήστε λοιπόν σαφές ότι δεν είναι απλώς ένα μεταβατικό βήμα. Δώστε αυτή την αισιόδοξη, γενική απάντηση «Θέλω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και να εξελιχθώ σε μία εταιρεία που σέβομαι».«Γιατί πρέπει να προσλάβω;»

Προωθήστε τον εαυτό σας με συγκεκριμένες απαντήσεις που υπογραμμίζουν τα ταλέντα σας («Δουλεύω σκληρά και έχω πολλή όρεξη») για να δείξετε τη θέλησή σας να δώσετε.

Ποτέ μην ξεχνάτε ότι η συνέντευξη είναι κάτι προσωπικό, κανείς δεν μπορεί να μιλήσει καλύτερα για εσάς, από εσάς τους ίδιους. Φροντίστε να είστε προετοιμασμένοι, ευγενικοί, ευχάριστοι και να δείξετε πόσο ενδιαφέροντα άτομα είσαστε.
Απαντήστε σωστά στις 3 ερωτήσεις παγίδες όταν πάτε να ζητήσετε δουλειά
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Απαντήστε σωστά στις 3 ερωτήσεις παγίδες όταν πάτε να ζητήσετε δουλειά | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet