Γρήγορη δίαιτα: Χάσε 8 κιλά σε ένα μήνα

Τετάρτη, Ιανουαρίου 10, 2018

Γρήγορη δίαιτα: Χάσε 8 κιλά σε ένα μήνα | tlife.gr
Αν είσαι ανυπόμονη (και ποια δεν είναι όταν έχει να κάνει με αδυνάτισμα) και θέλεις να ξεφορτωθείς τα κιλά που πήρες τους τελευταίους μήνες (βάζω μέσα και την περίοδο των Χριστουγέννων), τότε συνέχισε να διαβάζεις γιατί ο Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Θαλής Παναγιώτου έχει ετοιμάσει το ιδανικό μενού. Αυτήν την εβδομάδα προτείνει μια γρήγορη δίαιτα (ή αλλιώς δίαιτα express) που θα σε βοηθήσει να χάσεις 8 κιλά σε ένα μήνα, εύκολα και χωρίς κόπο. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να ενισχύσεις την υπομονή και την επιμονή σου, να κάνεις φόκους στη σωστή διατροφή και κάπως έτσι το όνειρό σου θα γίνει πραγματικότητα.
Εννοείται πως για ένα μήνα θα ξεχάσεις τις ατασθαλίες και τις free days, θα πρέπει να είσαι συνεπής με το γυμναστήριο και να αφήσεις λίγο στην άκρη το αλκοόλ, το οποίο σε “φορτώνει” με πολλές θερμίδες και δημιουργεί κατακράτηση υγρών. Ντάξει, ήπιες αρκετά τον τελευταίο καιρό.
Μπήκε το νέο έτος, θέτουμε νέους στόχους και πείθουμε τον εαυτό μας ότι θα τα καταφέρουμε. Ναι, δεν έχουμε άλλη επιλογή!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
Γρήγορη δίαιτα: Χάσε 8 κιλά σε ένα μήνα
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Γρήγορη δίαιτα: Χάσε 8 κιλά σε ένα μήνα | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet