Κατερίνα Παπουτσάκη: Μιλάει ανοιχτά για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε σε νεαρή ηλικία

Κυριακή, Ιανουαρίου 07, 2018

Κατερίνα Παπουτσάκη: Μιλάει ανοιχτά για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε σε νεαρή ηλικία

Η Κατερίνα Παπουτσάκη παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο Enjoy της εφημερίδας Δημοκρατία.

Η ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Υπηρέτης δυο αφεντάδων» στο θέατρο Άλφα μίλησε για τον πρωταγωνιστή της ζωής της που δεν είναι άλλος από τον γιο της Μάξιμο αλλά και για την δική της εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσε σε πολύ νεαρή ηλικία.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο άγχος σας για τον Μάξιμο;
θέλω να είναι υγιής. Δεν έχω κανενός άλλου είδους άγχος. Δεν με ενδιαφέρει να είναι ο πρώτος μαθητής, ούτε να είναι ο καλύτερος ή ο πιο έξυπνος. Να είναι υγιής και καλός άνθρωπος. Για μένα αυτό είναι πραγματικά το πιο σημαντικό . Να μεγαλώνεις έναν άνθρωπο που αύριο θα γίνει ένα ισότιμο μέλος της κοινωνίας και όχι να τον μεγαλώνεις για να επιβιώσει σε μια κοινωνία σκληρών ανθρώπων.

Οι πρόσφατες αποκαλύψεις για τα σκάνδαλα σεξουαλικής παρενόχλησης που πήραν τη μορφή χιονοστιβάδας στο Χόλιγουντ σε ξάφνιασαν;

Νομίζω ότι όλο αυτό ήταν κάπως υποκριτικό. Νομίζω πως όλο αυτό το θέμα έχε γιγαντωθεί. Αν ισχύει πάντως, χαίρομαι που επιτέλους θα δοθεί δικαιοσύνη.

Στην Ελλάδα στο χώρο της υποκριτικής τέτοια κρούσματα υπάρχουν;


Σίγουρα. Και πραγματικά έχω στο μυαλό μου ορισμένα παραδείγματα (γέλια). Δεν μου έχει τύχει εμένα κάτι αντίστοιχο αλλά έχει συμβεί σε γνωστούς μου. Στην Ελλάδα αυτά τα πρόσωπα δεν τα έχει αγγίξει ακόμα κανείς. Αισθάνομαι πολύ τυχερή σε αυτό το κομμάτι. Ίσως, όταν ήμουν μικρή να μου είχε τύχει κάτι, αλλά μπόρεσα να το διαχειριστώ. Δεν σας κρύβω, βέβαια πως είχα τρομάξει λίγο. Απλά δεν ήταν τόσο έντονο που να με ενοχλεί τρομερά.
Κατερίνα Παπουτσάκη: Μιλάει ανοιχτά για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε σε νεαρή ηλικία
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Κατερίνα Παπουτσάκη: Μιλάει ανοιχτά για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε σε νεαρή ηλικία | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet