Η απεργία έφερε χάος στους δρόμους της Αθήνας -Δείτε live την κίνηση

Παρασκευή, Ιανουαρίου 12, 2018

Η απεργία έφερε χάος στους δρόμους της Αθήνας -Δείτε live την κίνηση
Ιδιαίτερα δύσκολη αναμένεται να είναι η σημερινή ημέρα για τους οδηγούς στους δρόμους της Αθήνας, εξαιτίας των απεργιών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
Το μποτιλιάρισμα στους δρόμους της πρωτεύουσας άρχισε να παρουσιάζεται από νωρίς το πρωί, με τα οχήματα να κινούνται σημειωτόν, ενώ όσο περνά η ώρα η κίνηση αυξάνεται όλο και περισσότερο.  
Σύμφωνα με την Τροχαία, κυκλοφοριακή συμφόρηση είχε νωρίς το πρωί στον Κηφισό, στην έξοδο της Αθηνών-Κορίνθου και της Αθηνών-Λαμίας, στις λεωφόρους Κηφισίας, Γαλατσίου, Ποσειδώνος, Βουλιαγμένης, Αλεξάνδρας, Συγγρού (στην άνοδο προς Αθήνα), Μεσογείων (στο ύψος της Κατεχάκη), στη Βασ. Αμαλίας, στη Φιλελλήνων, τη Σταδίου, καθώς και στο λιμάνι του Πειραιά.
Σημειώνεται ότι οι οδηγοί μπορούν να ενημερώνονται συνεχώς για την κίνηση από την ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (www. αstynomia.gr).
Μπορείτε επίσης να δείτε live την κίνηση στο google maps, πατώντας στην παρακάτω εικόνα: 
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, αντιδρώντας στο πολυνομοσχέδιο που εισάγεται  στην Ολομέλεια, απεργούν οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς. 
Ετσι, η πρωτεύουσα θα μείνει χωρίς μετρό, τραμ και τρόλεϊ, αλλά και χωρίς ηλεκτρικό από τις 12:00 έως τις 15:00, καθώς οι υπάλληλοι πραγματοποιούν στάση εργασίας. 

Η απεργία έφερε χάος στους δρόμους της Αθήνας -Δείτε live την κίνηση
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Η απεργία έφερε χάος στους δρόμους της Αθήνας -Δείτε live την κίνηση | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet